More

  Preview: AZ – Bodø/Glimt

  AZ – Bodø/Glimt
  Torsdag kl. 18:45
  AFAS Stadion
  TV: V4
  Ola Solbakkens straffe på tampen ga Bodø/Glimt et vinnende utgangspunkt før kveldens nervepirrende retur i Nederland. I løpet av Conference League-sesongen 21/22, har vi blitt vant til å se et Bodø/Glimt, som stadig bryter barrierer. Avansement fra gruppespillet førte til knusende sammenlagtseier mot Celtic, som igjen kulminerte i forrige ukes 2-1-seier over AZ.
  Siden seieren på Aspmyra, har Bodø/Glimt vært på treningsleir i Spania. Tirsdag reiste de til Alkmaar for å gjøre unna de siste forberedelsene før kveldens oppgjør.
  – Vi vet hva vi møter. De er bare utrolig aggressive og et hardtarbeidende lag. Strukturen deres slår sprekker, men de reparerer den utrolig fort fordi de jobber så hardt. Vi må forstå når vi kan slå til og dermed straffe de hardt og brutalt når vi har skapt ubalanse hos de. Men det må gå fort, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til klubbens hjemmesider.
  Der mange andre klubber i Europa har gått i den klassiske undervurderings-fella, virket det tydelig at AZ hadde gjort hjemmeleksa si og tok nordlendingene på alvor. 
  – Vi har sett mye på forrige kamp og hva som gjorde den til bare en ok kamp. Det er stor enighet om at vi kan få til en god kamp igjen på torsdag. Vi gleder oss veldig, sier matchvinneren fra forrige møte, Ola Solbakken.
  Over 800 Glimt-supportere har tatt turen ned til Alkmaar for å se sine helter forhåpentligvis ta seg til kvartfinalen. Om den eminente plakaten “Tørrfesk beats Spaghetti” har blitt byttet ut med “Tørrfesk beats Tulips” gjenstår å se, men forhåpentlig tar ikke eventyret slutt her.
  Tipset: Bodø/Glimt avanserer til 1,87 hos Coolbet.
  Dødt løp på oddsen. Begge lag er satt til 1,87 for avansement, og i kveld legger undertegnede tippehodet til side, og tipper med hjertet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen