More

  Preview: Atlético Madrid – Cádiz

  Atlético Madrid – Cádiz
  Fredag kl. 21:00
  Wanda Metropolitano
  TV: TV 2 Sport Premium
  De regjerende ligamesterne har hatt en skuffende sesong, men de siste ukene har de funnet noe som minner om god, gammel form. Tre strake seirer i La Liga med bare én baklengs går overens med det en har blitt vant med fra Diego Simeones mannskap det siste tiåret, enn det horrible forsvarsspillet de har servert tidligere denne sesongen.
  Forrige runde var dessuten kanskje sesongbeste, da de slo Real Betis 3-1 i Sevilla. Et veldig godt resultat, som har vært med på å løfte atmosfæren i den røde og hvite delen av Madrid ytterligere den siste uken. João Félix var glimrende mot Betis med to scoringer, og nå blir Félix sin neste oppgave å prestere også mot de mindre lagene. Portugiseren har nemlig blitt anklaget av både fans og lagkamerater for bare å møte opp i de virkelig store anledningene – som i det første Champions League-oppgjøret mot Manchester United da han scoret Atléticos eneste mål.
  Cádiz tok sesongens hittil viktigste seier da de slo Rayo Vallecano 2-0 hjemme forrige runde. Det var piratenes første triumf siden slutten av januar, og dermed har de bare ett poeng til Granada over streken. Ventes selvsagt å få det langt tøffere her, men Cádiz er faktisk ubeseiret på de fire siste. Ingen har nemlig spilt mer uavgjort enn Cádiz denne sesongen, og nå gjenstår det å omsette poengdelingene til trepoengere.
  Skader: Atléticos skadeliste er lang nå; Thomas Lemar, Sime Vrasljko, Mario Hermoso, Ángel Correa, Geoffrey Kondogbia, Matheus Cunha og Daniel Wass er alle ute for Colchoneros, mens Cádiz mangler Álvaro Negredo, Rubén Alcaraz, Fede San Emeterio og Iván Peralta. 
  Tipset: Under 2,5 mål til 1,93 hos Coolbet.
  Det er ikke utenkelig at Atlético velger å gå litt på sparebluss før returmøtet med Man. United, og Cádiz er kjent for å selge seg dyrt. Kan fort bli målfattig, dette.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen