More

  Preview: Athletic Bilbao – Levante

  Athletic Bilbao – Levante
  Mandag kl. 21:00
  San Mamés
  TV: TV 2 Sport Premium 2
  Den 27. La Liga-runden avsluttes i kveld når tabelljumbo Levante gjester Athletic Bilbao.
  Vertene har hatt en blandet sesong hittil, og har bare ligaen igjen å spille for etter en noe skuffende exit i La Copa-semien mot Valencia. Los Leones-fansen lever nok imidlertid fremdeles godt på 4-0-seieren i baskerderbyet mot Real Sociedad for noen uker siden. Runden etter var det deres tur til å stå på feil side av 0-4 da de fikk juling mot Barcelona.
  Levante har vært akterutseilt gjennom hele sesongen, men syv poeng på de siste tre kampene har blåst nytt liv i håpet om fornyet La Liga-kontrakt. Valencia-klubben har ikke vært så svake som resultatene tilsier, og har spilt jevnt i mange av kampene de har tapt eller spilt uavgjort. Overbevisende 3-0-seier mot Elche sist, og Las Granotas har holdt nullen i to av de tre siste kampene.
  LES OGSÅ: TRAVTIPS I KJEMPEFORM
  Skader: Athletic Bilbao stiller trolig fulltallig tropp, mens Levante mangler definitivt Ruben Vezo. José Campaña, Sergio Postigo og Shkodran Mustafi regnes som usikre før kveldens oppgjør.
  Tipset: B til 6,20 i odds hos Unibet.
  Athletic Bilbao er naturlige favoritter, men Levante er i fin flyt, og vi forsøker en liten innsats på borteseier.
  Husk at du får omtale og analyse av alle kampene i La Liga i vårt ukentlige magasin, som du kan få tilsendt i posten eller digitalt på PDF. Vi har flere abonnement å velge mellom. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen