More

  Premier Leagues beste midtbanespiller

  3 x Gabriel i fokus da Arsenal svarte på Manchester Citys knepne seier mot Palace på Selhurst Park.

  Midtstopper Gabriel Magalhães og Gabriel Martinelli scoret mål, mens Gabriel Jesus gjorde comeback etter sitt langvarige skadefravær. Martinelli fikk også scoring annullert for offside, da Fulham lekende lett ble slått 3-0 på Craven Cottage.

  I tillegg til de tre gabrielene var også Leandro Trossard i begivenhetenes sentrum. Den tidligere Brighton-spilleren var nest sist på alle Arsenals scoringer, og de 20 pundmillionene Arsenal betalte i januar er nå for lommerusk å regne.

  -Som om tiden står stille

  Martin Ødegaard viste som alltid overblikk og stoisk ro da han satte inn 3-0-scoringen, og tidligere Premier League-stjerner er også denne helgen fulle av beundring over hva nordmannen leverer for ligalederen.

  -Normalt vil man si Kevin de Bruyne er ligaens beste midtbanespiller, men ikke nå. Ødegaard besitter kvaliteter du bare ser hos de aller største stjernene i verden. Det er som om tiden står stille når han har ballen. Målet han scoret har jeg sett ham gjøre flere ganger denne sesongen. Det oser ro og trygghet før han kontrollert setter ballen i hjørnet. I tillegg til å score mål er han også lederen som går foran med et godt eksempel. Når laget mister ballen er han den aller første som går i press, sier tidligere Liverpool-spiller Jamie Redknapp.

  Og Redknapp er ikke alene om å rose den norske landslagskapteinen denne helgen.

  -Han er en annen spiller enn De Bruyne. Han virker aldri stresset. Han oser trygghet, og kommer seg nesten alltid ut av trange situasjoner med ballen i beina. Han er en fryd å se på, sier tidligere toppscorer Jimmy Floyd Hasselbaink.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen