More

  Premier League: West Ham – Brentford

  Det dukes for siste kamp i den 26. runden i Premier League, når West Ham får besøk av Brentford på London Stadium. Ingen store overraskelser i de øvrige bataljene, kan hende med unntak av Fulhams 2-1-seier på Old Trafford. Liverpool, Arsenal og Manchester City vant som de ville, og kampen om pokalen fortsetter.

  I bunnstriden er det takk og farvel til Burnley og Sheffield United, men hvem som slår følge med de to ned til The Championship er straks vanskeligere å tippe. Brentford er av lagene i faresonen, men seier i kveld vil betraktelig bedre situasjonen for Thomas Franks menn.

  Første trofé er utdelt

  Premier League: West Ham – Brentford Van Dijk West Ham,Brentford
  Wembley-Vinnere: Virgil Van Dijk Ble Matchvinner For Liverpool Mot Chelsea

  Det ble søndag spilt to Premier League-kamper, da Wolves oppskriftsmessig slo Sheffield United på Molineux, mens Arsenal filleristet Newcastle i hovedstaden. I London ble det søndag også delt ut en første pokal for sesongen, og det var en underholdende ligacupfinale man ble servert. Både Chelsea og Liverpool hadde flust med muligheter til å avgjøre finalen i ordinær spilletid, men begge lags keepere bidro til at det måtte ekstraomganger til for å kåre en vinner. Der ble  Virgil van Dijk matchvinner, og et ungdommelig Liverpool-lag plukket dermed sitt første av fire mulige trofeer denne sesongen.

  West Ham – Brentford

  London Stadium, mandag 21.00 på Viaplay
  Odds fra Norsk Tipping: 2,35 – 3,40 – 2,85

  West Ham - Brentford
  Målrikt: Kristoffer Ajer Og Brentford Slo West Ham 3-2 På Gtech Stadium I November

  West Ham har ikke vunnet noen av sine siste seks Premier League-kamper, og de siste tre er tapt med total målscore 0-11. Hammers-fansen er ikke nådig mot manager David Moyes, men ringreven skal altså likevel ha blitt tilbudt ny kontrakt. Skotten har gitt beskjed om at han vil vente til etter inneværende sesong før han tar stilling til forslaget. Røk 0-2 mot Nottingham Forest forrige helg, og der så Kalvin Phillips rødt. Den innleide Manchester City-spilleren er naturlig rusten etter knapt å ha spilt fotball de siste tolv månedene, og i kveld må han altså igjen se kamp fra sidelinjen. Lucas Paqueta meldes tilbake i stallen, og da kan Moyes velge sin startellever fra øverste hylle.

  Brentford kom til kort mot Liverpool, men var straks nærmere poeng på besøk hos Manchester City tirsdag. Holdt nullen i 30 minutter, før en glipp av Kristoffer Ajer ga Haaland fritt leide til mål. Dette var ellevte tap fra siste 14 ligakamper, og fortsatt er man da involvert i bunnstrid. Kun fire poeng skiller ned til nærmeste lag under streken. Alle fem Premier League-kamper mot West Ham er vunnet, etter 3-2-seier i omvendte møte i november. Ingen nye skadeproblemer, men Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade, Joshua Dasilva og Rico Henry er fortsatt skadet.

  Premier League-runden

  Premier League: West Ham – Brentford Bukayo Saka West Ham,Brentford
  Arsenal Imponerte: Bukayo Saka Og Arsenal Ble Mange Nummer For Store For Newcastle

  Aston Villa – Nott’m Forest 4-2

  Brighton – Everton 1-1

  Crystal Palace – Burnley 3-0

  Man Utd – Fulham 1-2

  Bournemouth – Man City 0-1

  Arsenal – Newcastle 4-1

  Wolves – Sheffield United 1-0

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen