More

  Premier League: Tungt for nykommerne

  Burnley ble et par nummer for små da de fredag kveld åpnet Premier League-sesongen hjemme mot regjerende mester Manchester City, og det ble ikke poeng heller på opprykkskollegene Sheffield United eller Luton.

  Luton hadde tøff bortekamp mot Brighton, hang spillemessig brukbart med, men endte opp med fortjent 1-4-tap. Det var antydning til spenning da Carlton Morris reduserte Brightons 2-0-ledelse fra straffemerket, men en fryktelig forsvarsmiss av Pelly Ruddock Mpanzu gjorde at Brighton-innbytter Simon Adingra enkelt kunne sette inn 3-1 til hjemmelaget på Amex. Fem minutter på overtid var det en annen innbytter, spisstalentet Evan Ferguson, som kunne skli inn sluttresultatet 4-1.

  Premier League, Odsonne Edouard
  Matchvinner: Odsonne Edouard Scoret Kampens Eneste Mål På Bramall Lane

  Sheffield United var nest best i det aller meste hjemme mot Palace. Det ble bare ett baklengsmål, men Palace hadde total kontroll. Gjestene på Bramall Lane vant alle statistikker, inkludert 8-1 i antall avslutninger på mål. Odsonne Édouard ble kampens eneste målscorer.

  Bare én målscorer også på Goodison i Liverpool, da Bobby De Cordova-Reid ble matchvinner for gjestende Fulham. Everton fikk en scoring tvilsomt annullert, men det virker – som antatt – å gå mot ny tung sesong i feil ende av tabellen for Everton.

  Sesongens første poengdeling kom på Vitality Stadium i Bournemouth. Jarrod Bowen sendte West Ham i føringen med et kremmerhus av de sjeldne, men Dominic Solanke utliknet med ti minutter igjen på klokka.

  Tidligere i dag tok Arsenal oppskriftsmessig tre poeng hjemme mot Nottingham Forest, men The Gunners måtte slite for poengene etter å ha gjort det vanskelig for seg selv på tampen.

  Avspark i dagens siste Premier League-oppgjør, tas 18.30 på St. James’ Park, der Newcastle får besøk av Aston Villa

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen