More

  Premier League: Skadeliste

  En nydelig fotballuke tar avspark i kveld, med fire Premier League-kamper på menyen.
  Det tas denne uken avspark i Premier League-kamper hver dag, med unntak av fredag (som kan brukes til å se Reading-Bournemouth i The Championship). 
  Alle får imidlertid ikke spille, og spesielt Palace og Southampton har mange spillere på skadelista. I Chelsea er det noe nær skadefritt, men der har man i skrivende stund ingen til å lede troppene. 
  Skade- og karanteneoversikt før ukens Premier League-runde: 
  Arsenal: Pierre-Emerick Aubameyang og Pablo Mari er usikre til midtuken, men blir ganske sikkert klare til møtet med Manchester United. Dani Ceballos er usikker.
  Aston Villa: Wesley og Kortney Hause er skadet. John McGinn er suspendert i midtuken, men returnerer til kampen mot Southampton.
  Brighton: Florin Andone og Jose Izquierdo er langtidsskadet, mens heller ikke Tariq Lamptey eller Danny Welbeck blir klare.  Adam Lallana og Aaron Connolly er tilbake i trening og kan bli klare til helgen.
  Burnley: Charlie Taylor er usikker, men ellers kan Sean Dyche velge fra øverste hylle.
  Chelsea: N’Golo Kanté er tvilsom. Ellers kan den som får i oppgave å lede laget plukke fra øverste hylle.
  Crystal Palace: Martin Kelly, Connor Wickham og Wayne Hennessey er langtidsskadet. Nathan Ferguson, Jeffrey Schlupp, James Tomkins og Mamadou Sakho er også ute.

  Everton: Allan og Fabian Delph er ute. Iwobi, Digne og Calvert-Lewin meldes klare.
  Fulham: Tom Cairney er fortsatt ute, mens Terence Kongolo er usikker.  Antonee Robinson mister midtukekampen, men returnerer fra suspensjon til møtet med WBA.
  Leeds: Gaetano Berardi, Robin Koch og Adam Forshaw er langtidsskadet. Illan Meslier er tilbake i full trening etter sykdom.

  Leicester: Dennis Praet mister neste tre måneder, mens Jame Vardy mister noen uker etter hofteoperasjon. Ayoze Perez vikarierer trolig som spiss for Vardy.
  Liverpool: Diego Jota, Naby Keita, Joe Gomez og Virgil van Dijk er ute. Jordan Henderson er usikker.
  Manchester City: Kevin de Bruyne er ute i fire til seks uker. Nathan Ake og Sergio Agüero er også ute.

  Manchester United: Brandon Williams og Phil Jones er ute, mens Marcus Rashford er usikker til onsdagens møte med Sheffield United.
  Newcastle: Federico Fernandez, Cieran Clark og Paul Dummet er ute, men Allan Saint-Maximin er tilbake.
  Sheffield United: Jack O’Connell og Sander Berge er langtidsskadet. Lys Mousset, Oli McBurnie og Jack Robinson er usikre.
  Southampton: Jannik Vestergaard, Moussa Djenepo, Mohammed Salisu, og Michael Obafemi er skadet. Oriol Romeu kan bli klar til helgen. Kyle Walker-Peters er tvilsom, i alle fall til midtukekampen mot Arsenal. Nathan Redmond meldes å bli klar. Ryan Bertrand er suspendert, og heller ikke han er med mot Arsenal.
  Tottenham: Giovani Lo Celso er ute, mens Serge Aurier er usikker.
  WBA: Grady Diangana er ute, men Karlan Grant og Matt Phillips meldes klare.

  West Ham: Arthur Masuaku er kneoperert.  Ellers skadefritt i West Ham-leiren.
  Wolverhampton: Raul Jimenez, Daniel Podence, Fernando Marcal og Jonny Otto (endelig tilbake i trening),  er ute.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen