More

  Premier League: Sheffield United – West Ham

  Bare to kamper i Premier League lørdag, før det tas avspark i to nye i dag. Lørdag endte det med vellykket comeback til fotballen for Ivan Toney, da spissen bidro med scoring da Brentford etter fem strake tap lyktes å slå Nottingham Forest med 3-2. I gårsdagens andre kamp lekte Arsenal seg til 5-0-seier mot Crystal Palace. Dødballer hadde allerede avgjort kampen da Gabriel Martinelli på overtid dyttet inn to nye scoringer mot et uhyre svakt Palace-lag.

  Snart siste mulighet

  Premier League
  Lan Vei Frem: Cameron Archer Og Sheffield United Har Langt Frem Til Trygg Plass På Premier League-Tabellen

  Sheffield United er eneste Premier League-lag som fortsatt ikke har nådd tosifret antall poeng, og statistisk sett er nedrykket allerede klart. West Bromwich overlevde med 11 poeng fra første 20 kamper i 2005, men færre poeng enn elleve har i alle andre tilfeller endt med nedrykk. Tvilen skal komme tiltalte til gode, men liten tvil om at det nå begynner å haste for The Blades. Dagens kamp mot West Ham er så definitivt en mulighet som bør gripes, da gjestene fra hovedstaden sliter tungt med fravær i offensive rekker.

  Les også: Notts County med rød tråd i managervalg

  Stålkontroll mot Premier League-jumboer

  West Ham plages av fravær på offensive nøkkelspillere, men statistikken er uansett på deres side før dagens kamp. Siste elleve Premier League-kamper mot laget nederst på tabellen er nemlig vunnet. Form er også god, når det bare én av siste ni kamper er tapt. Mot nyopprykkede har dessuten The Hammers vunnet åtte strake. En nøkkel i dag kan være om Jarrod Bowen blir spilleklar. Den anvendelige angriperen har mye av sesongen vikariert som ren spiss, med særs godt resultat.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for bare 5 kroner!

  Premier League
  Premier League: Sheffield United – West Ham 4

  Sheffield United – West Ham

  Bramall Lane, søndag 15.00 på Viaplay
  Odds fra Norsk Tipping: 3,00 – 3,15 – 2,40

  Chris Wilder har ankommet for å redde Sheffield United fra nedrykk, men det vil være en gedigen overraskelse om han skulle lykkes. Spillemessig fremgang er notert, mens lånet av Ben Brereton Diaz kan være et sjakktrekk. The Blades står imidlertid med to seirer og bare ni poeng fra første 20 kamper, og det er veldig langt frem til trygg plass. Siste fire kamper har gitt totalt ett poeng. Syv av sesongens første ni poeng er hentet på hjemmebane. John Egan, Max Lowe og Chris Basham er skadet. Yasser Larouci og Anis Ben Slimane er i afrikamesterskapet.

  Premier League
  Forfall: Lucas Paqueta Er Av Flere Fraværende I West Hams Angrepsrekke I Dag

  West Ham slo Sheffield United 2-0 i omvendte, og The Hammers er i fin ligaform. Alphonse Areola har holdt nullen i alle sine siste fire, og tre av de fire – inkludert mot Arsenal og Manchester United – er vunnet. Holdes nullen også i dag vil klubbens egen Premier League-rekord med fem strake smultringer være slått. Ferdigspilt i hjemlige cuper, etter at omkampen i FA-cupen mot Bristol City endte med 0-1-tap. Har offensive utfordringer i dag, når Michail Antonio, Mohammed Kudus, Lucas Paqueta og suspenderte Said Benrahma alle er ute. På pressekonferansen fredag var David Moyes også svært usikker på om Jarrod Bowen ville rekke kampen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen