More

  Premier League: hovedstadsderby

  En så langt svært innholdsrik midtukerunde avsluttes i kveld, når Jose Mourinho får sin tidligere arbeidsgiver på besøk.
  Etter Liverpools pinlig fortjente hjemmetap mot Brighton har inneværende Premier League-sesong kurs mot å bli en kamp om tittel mellom duoen fra Manchester. Leicester og Liverpool har fortsatt godt med tid til å slå tilbake, men begge virker ustabile og ute av stand til å kunne henge med helt inn.
  Tottenham og Chelsea har nok heller ikke gitt helt opp, men mye tyder på at de begge skal kjempe for en plass i topp 4. Dette kan bli tøft nok, og poengdeling i London i kveld vil ikke glede andre enn konkurrentene til Champions  League-plass.
  Tottenham – Chelsea
  Tottenham Hotspur Stadium, torsdag 21.00
  Tottenham er uten en skadet Harry Kane, og lagets naturlige leder var tydelig savnet på besøk i Brighton. Gareth Bale er ikke i nærheten av kunne være en erstatter, mens også Son er anonym uten sin «partner in crime». Røk fortjent 0-1 i badebyen, og da skilte det etter helgens runde elleve poeng til ledende City. Må klare seg uten Kane også i kveld, mens også Sergio Reguilon, Giovani Lo Celso og Dele Alli er uaktuelle for hovedstadsderbyet. Kane antas tilbake til helgens hjemmekamp mot West Bromwich. Ingen av de siste seks (alle turneringer) mot Chelsea er vunnet, og fire av de seks er tapt.
  Thomas Tuchel debuterte søndag som Chelsea-manager på hjemmebane, og det endte med grei skuring mot et Burnley-lag som ikke var opp mot sitt beste. For andre gang under ledelse av ny manager holdt man også nullen. Veteranene Alonso og Azpilicueta besørget nettsusen, og man tillot ikke avslutninger på eget mål før i fjerde tilleggsminutt. Kurt Zouma og Kai Havertz er usikre, men for øvrig kan Tuchel plukke sin førsteellever fra øverste hylle. Fire av siste fem bortekamper er tapt.
  Spill: Begge lag trenger tre poeng for å henge med i tetkampen, men slett ingen garanti for at det blir noen vinner i kveld. Tottenham er offensivt hemmet uten Kane, mens heller ikke Chelsea har overbevist offensivt. Seks scoringer fra siste syv kamper er lite å skrive hjem om.
  Ingen av lagene kan være fornøyd med ett poeng, men det stinker jo målfattig poengdeling i kveld.
  Høyest odds:
  H: 3,85 (unibet)
  U: 3,46 (coolbet)
  B: 2,15 (betsson)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen