More

  Posh tok stikket mot Derby

  Kampen om de to siste plassene som gir playoff lever for alvor etter dagens storkamp.

  Agendaen var klar. Peterborough ville med seier over Derby klatre helt opp i ryggen på både Derby og Bolton som innehar de to siste playoff-plassene. Men det var gjestene Derby som kom til London Road og ABAX stadium med initiativet. De styrte de første 45 minuttene uten at de helt klarte å sette Posh-keeper Will Norris på prøve.

  Darren Ferguson gjorde to endringer i pausen og dette gav resultat umiddelbart. Kampen åpnet seg opp, hjemmelaget tok styringen og etter bare syv minutter kom scoringen. Ephron Mason-Clark ble spilt opp av Jack Taylor før han selv fintet ut Derby-forsvaret og banket inn 1-0 i nærmeste hjørne. Derby var nær utligning minutter senere men redningen på streken holdt hjemmelaget i føringen. Oppgjøret bølget på den tiden frem og tilbake med sjanser til begge lag før avgjørelsen falt. Venstreback Nathanael Ogbeta stod mutters alene på tre meter da Derby-keeper Joe Wildsmith glapp det tamme skuddet til spissveteran Jonson Clarke-Harris ut av hendene. Med åpent mål var det umulig å misse og Peterborough kunne juble for 2-0 og tre ekstremt viktige poeng.

  Dagens resultat betyr at de nå bare ligger poenget bak Derby og Bolton etter 38 spilte kamper.

  For Wycombe og Portsmouth kunne dagens resultater ha ført de helt opp i ryggen også men med uavgjort mot Charlton og Port Vale blir de liggende tre og seks poeng bak femte og sjetteplassen.

  Mer om helgens amputerte runde får du i tirsdagens utgave av Tipsbladet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen