More

  Portugal vs Ghana – Preview, odds og tippetips

  Portugal og Ghana låser horn på Stadium 974 torsdag ettermiddag. Oppgjøret er begge lag sine åpningskamper i dette mesterskapet, og både Portugal og Ghana er selvsagt ute etter å komme i gang med tre poeng. Afrikanerne er helt nede på 61. plass på FIFA-rankingen, mens Portugal okkuperer 9. plassen.

  Portugal er storfavoritter til å vinne denne gruppa, som også inneholder Sør-Korea og Uruguay, og er også blant outsiderne til å gå hele veien, selv om Cristiano Ronaldos ferdigheter er langt fra hva de en gang var.

  Portugal vs Ghana Stats

  • In 5 of the last 7 Portugal matches the sum of goals was under 2.5
  • Portugal have not lost 6 of the last 8 matches
  • Portugal have scored in 7 of the last 9 matches
  • In 5 of the last 7 Portugal matches the sum of goals was under 3.5
  • Ghana have won 5 of the last 7 matches without conceding a goal
  • Ghana have scored in 13 of the last 15 matches
  • Ghana have won 6 of the last 8 matches
  • In 6 of the last 7 Ghana matches the sum of goals was under 3.5
  • Ghana have won 5 of the last 7 matches and the sum of goals was under 3.5

  Portugal vs Ghana – Vårt Tips

  Portugal vs Ghana Preview

  Portugals form

  Portugal har vært nokså ustabile i det siste. På de tre siste kampene sine startet de med å slå Tsjekkia 4-0, men tapte så 0-1 mot Spania. I den siste oppkjøringskampen før VM, ble Nigeria slått med 4-0. Portugal har vunnet seks av sine siste i alle turneringer og spilt én uavgjort. De har snittet 2,1 mål per kamp og har sluppet inn kun seks mål på disse ti kampene.

  Ghanas form

  Ghana har blandet form og motstand på sine siste tre. Tapte fortjent 0-3 mot Brasil, men har slått Nicaragua og Sveits 1-0 og 2-0. Ghana er i ganske god form, og har vunnet seks av sine siste ti i alle turneringer og spilt én uavgjort. I løpet av disse ti matchene, har de scoret 19 mål og sluppet inn 15. Nullen har blitt holdt fem ganger.

  Turneringsoverblikk

  Vi har sett flere mindre nasjoner yppe seg med de aller største allerede i dette mesterskapet, og Ghana kommer selvsagt til å føle de har sjansen her. Afrikanerne er store outsidere i denne gruppa, som også inneholder Sør-Korea og Uruguay, og det er Portugal og Uruguay som er de største favorittene i gruppe H.

  Portugal vs Ghana – Lagoppstillinger

  Portugal vs Ghana – Tippetips

  Portugal har tatt alle tre poengene i seks av de ti siste oppgjørene sine, og kun tre av disse har endt med tap. Ghana har vunnet seks av sine siste ti på fremmed grunn. Vi holder Portugal som favoritter her, men oddsen frister ikke til spill.

  Portugal og Ghana har møttes én gang tidligere, som endte med 2-1-triumf til portugiserne. Over 2,5 mål har vært et vinnende spill i fem av Portugals ti siste kamper, og det samme gjelder for Ghana. Vi har uansett mest tro på underspillet her.

  Portugal har scoret først i syv av sine ti siste kamper, mens Ghana har funnet veien til nettmaskene først bare tre ganger på sine ti siste.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen