More

  Portsmouth – Derby

  Premier League og The Championship har tatt VM-pause, men heldigvis spilles det fortsatt ball i League One og League Two denne helgen. Startskuddet går allerede i kveld.

  På Fratton Park dukes det for toppkamp, når de tidligere Premier League-klubbene Portsmouth og Derby møtes til kamp om viktige poeng.

  Portsmouth – Derby
  Fratton Park
  Fredag 21.00

  Hjemmelaget er inne i tung periode, når alle deres siste tre har endt 1-1. Skuffende poengdeling mot middelhavsfarer Shrewsbury ble fulgt av enda svakere poeng mot bunnlaget Morecambe. Skadeproblemer er av årsakene til formsvikten, og spesielt på sentral midtbane har det vært magert utvalg for manager Danny Cowley. Marlon Pack, Joe Raffery, Tom Lowery og Louis Thompson har alle vært ute. Pack var tilbake i forrige runde, mens det endelig også har kommet gode nyheter om Louis Thompson – som etter benbrudd er foran skjema og tilbake i trening. Møtte sist Derby til kamp om ligapoeng i april 2012, og 1-2-tapet hjemme på Fratton Park da beseglet nedrykket til League One. Fortsatt ubeseiret på hjemmebane (3-5-0).

  Derbys sesonginnledning har som forventet, med alle forandringene som ble gjort i sommer, vært ustabil. Henger uansett med i topp 6, og dette laget vil garantert bare bli bedre jo lenger man kommer ut i sesongen. Nyansatte Paul Warne har knapt rukket å bli varm i sjefsstolen, men fredagens gjester har funnet frem til klart godkjent form. Fem av siste seks kamper har gitt poeng, og eneste nederlag kom borte mot tabelltoer Ipswich. Holdt Liverpool til straffesparkkonkurranse på Anfield, før 0-1 ble snudd til fortjent 3-1-seier borte mot MK Dons forrige helg. Warne må fredag kveld klare seg uten trioen Curtis Davies, James Chester og Jason Knight.

  Tipset:

  Portsmouth – Derby County U

  Odds: 3,20 (Norsk Tipping)

  Derby er i best form av de to, og manager Warne virker å ha funnet oppskriften på hvordan han skal bruke sin etter hvert så imponerende spillerstall. Portsmouth sliter med å score mål, og da mye grunnet manglende kreativitet i midtbaneleddet. Har imidlertid fordel av å spille hjemme på Fratton Park, der de fortsatt er ubeseiret denne sesongen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen