More

  Porto – Atlético Madrid

  Porto – Atlético Madrid
  Tirsdag kl. 21:00
  Estádio do Dragão
  TV: TV 2 Sport
  Odds:
  H: 2,70
  U: 3,30
  B: 2,80
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: H
  Skjebnekamp i gruppe B. Porto ligger på andreplass, men har utrolig nok bare fem poeng. Liverpool har vært suverene i denne gruppa og smadret alt i deres vei. Scouserne har etterlatt et vakuum bak seg, og trioen Porto, Atlético Madrid og AC Milan skal dermed gjøre opp om den andre billetten til åttedelsfinalen.
  Det er altså Porto som sitter med de beste kortene på hånden, og ett poeng her i kveld samt uavgjort eller borteseier i Milano vil bety avansement. Med seier mot Atlético vil saken uansett være biff, og det er også plan A til Portos trener, Sérgio Conceição.
  Porto har vært svært ujevne i dette gruppespillet, og har variert mellom å bli knust av Liverpool til å holde Atlético til 0-0 i Madrid. Men ingen i denne gruppa har foreløpig vært svakere enn Diego Simeones mannskap. Los Colchoneros har bare fire poeng, og må ha en seier her for å ha håp om avansement. Samtidig må de håpe på at AC Milan ikke slår Liverpool på San Siro. I helgen gikk de også på et svært overraskende hjemmetap mot Mallorca i La Liga, og er i ferd med å bli parkert av byrival Real Madrid i tittelracet.
  Vi tror denne kampen kommer til å bli akkurat så jevn som oddsen tilsier, og magefølelsen sier hjemmeseier. Vi styrer likevel unna spill, for her kan absolutt hva som helst skje.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen