More

  Pompey velger nytt og spennende

  Uker har gått siden Portsmouth sparket Cowley-brødrene. Etter flere runder med intervju er valget tatt.

  Liam Manning og Ian Foster hadde begge to intervjuer, men Portsmouth har valgt å gi sjansen til en debutant. 36 år gamle John Mousinho blir ny trener for League One-klubben.

  Det gikk ikke veien for brødreparet i Portsmouth og nå er det nytt blod som skal inn på Fratton Park. John Mousinho var frem til i dag fortsatt spillende trener for Oxford United. Den 36 år gamle klubbkapteinen i Oxford United har vært i trenerteamet til Karl Robinson med blant annet hovedansvar for dødballer. Han tok i år den øverste trenerutdannelsen man kan ta, UEFA Pro Licence. Dette tok han samtidig med spiller, trenerkarriere og sin rolle i PFA (spillerforeningen)

  Tidligere i høst uttalte han i intervju at han var klar for en trenerjobb og nå får han altså en stor jobb i hendene. Portsmouth har i flere år forsøkt å ta steget opp fra League Two uten å lykkes. Også i år ser det vanskelig ut med 15 plass og ni poeng opp til playoff. Men med en god start og kamper til gode kan Pompey plutselig blande seg inn kampen om topp seks.

  Mousinho står med fire ligakamper for Oxford United denne sesongen der to av dem var fra start. Han scoret blant annet i 1-2 tapet mot Milton Keynes i september.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen