More

  Polen – Argentina

  Robert Lewandowski er kan hende verdens beste spiss, men han ble 34 år før han noterte seg som målscorer i VM. Etter å ha misbrukt straffespark i det målløse oppgjøret mot Mexico, fikk Barcelona-spilleren endelig uttelling i 2-0-seieren mot Saudi-Arabia. Seieren der gjør at Polen topper gruppe C, og avanserer til åttedelsfinale med minst ett poeng mot Argentina. Det vil i så fall bli første gang siden 1986 at Polen går videre fra gruppespillet. Landslagssjef Czeslaw Michniewicz har ingen skadeproblemer i troppen å ta hensyn til.

  Lionel Messi og Argentina ble latterliggjort etter det fortjente 1-2-tapet mot Saudi-Arabia, og det så ikke mye bedre ut i førsteomgangen mot Mexico. Etter hvilen tok Messi ansvar ved å sende laget i ledelsen, før innbytter Enzo Fernandez – på pasning fra Messi – spikret kampen med en flott 2-0-scoring. Messi spiller i dag sin 999. kamp i karrieren, men ballvirtuosen har ikke vært på sitt beste i de to første kampene, og må levere på annet nivå om dette skal kunne gå veien. Kom til mesterskapet som en av de største forhåndsfavorittene, men allerede i kveld kan det være over. Må vinne for å være sikre på avansement, og målforskjellen kan bli viktig når Saudi-Arabia og Mexico møtes i kveldens andre kamp.

  Polen – Argentina, statistikk

  • In the last 3 Poland matches the sum of goals was under 1.5
  • In the last 5 Poland matches the sum of goals was under 2.5
  • In 9 of the last 11 Poland matches the sum of goals was under 3.5
  • Poland have not lost the last 3 matches in a row
  • Poland have not won 5 of the last 7 matches
  • Argentina have not lost 36 of the last 37 matches
  • Argentina have scored in 33 of the last 35 matches
  • Argentina have won 7 of the last 9 matches without conceding a goal
  • In 14 of the last 16 Argentina matches the sum of goals was under 3.5
  • Argentina have won 5 of the last 6 matches while scoring more than 2.5 goals

  Polen – Argentina, tips

  Polen – Argentina Preview

  Polen Form

  Polen står med fem seirer, tre tap og elleve scoringer fra sine siste ti kamper. Syv poeng fra seks kamper i Nations League, der Wales var eneste lag som ble slått.

  Argentina Form

  Argentina har vunnet fem av sine siste seks, og nederlaget kom som kjent i fadesen mot Saudi-Arabia. 27 scoringer, og bare tre baklengs, er notert fra siste ti kamper. To siste kamper mot europeisk motstand (Kroatia og Frankrike) har begge endt med tap.

  VM, stillingen

  Polen topper gruppa og Wojciech Szczesny har fortsatt ikke sluppet inn mål. Er garantert avansement om det blir minst ett poeng i dag. Argentina har avansert fra gruppespillet i 12 av sine siste 13 VM, men har kniven mot strupen i dag. Må vinne for å være sikre på å gå videre.

  Polen – Argentina, lagoppstilinger

  Polen – Argentina, odds

  Argentina er klar oddsfavoritt, nesten overraskende klar når man ser på hva som har blitt levert i første to kamper.

  Over 2,5 scoringer i syv av siste ti for Argentina, mens det i Polens siste ti kamper har kommet tre scoringer eller mer tre ganger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen