More

  PL gjennom 30 år – det beste, dårligste og rareste kjøpet i sesongen 12/13

  Denne sesongen tok Manchester United tilbake tronen i Premier League foran byrival City, og fikk til slutt en parademarsj til ny tittel i Sir Alex Fergusons siste sesong som United-boss. Endte 11 poeng foran City, med Chelsea på tredje, og ja, du gjettet riktig, Arsenal på fjerdeplass.
  SUKSESSEN: EDEN HAZARD
  Fra Lille til Chelsea for £32 millioner
  Hugo Lloris, Cesar Azpilicueta og Philippe Coutinho hadde alle sine argumenter, men til slutt kunne vi ikke se forbi Eden Hazard. Belgieren var bare 21 år gammel da han ankom Stamford Bridge, men tok Premier League umiddelbart med storm. Angrepsspilleren lyste opp ligaen gjennom 244 kamper, og i løpet av disse ble det 85 mål og 61 målgivende. Han vant dessuten to Premier League-titler med the Blues.

  FLOPPEN: JACK RODWELL
  Fra Everton til Manchester City for £12 millioner
  Dette var en sesong uten de monsterdyre floppene, så utmerkelsen går til stakkars, skadeutsatte Jack Rodwell. Ble sett på som et tenåringsfenomen da han slo igjennom for Manchester City, og the Citizens tok sjansen på å hente ham, selv om han i en daværende alder av 21 år viste tegn på utfordringer med å holde seg skadefri. Fikk bare 16 PL-kamper for City på to sesonger, før turen gikk til Sunderland.

  KURIOSITETEN: ROBIN VAN PERSIE
  Fra Arsenal til Man Utd for £24 millioner
  Arsenal-fansen måtte nok en gang se en av sine aller beste spillere gå til en rival, da Robin van Persie ankom Old Trafford med ett eneste mål for øyet – å levere Premier League-tittelen i avskjedsgave til Sir Alex Ferguson. Den flyvende hollenderen leverte varene, og skjøt dem til gull med 26 fulltreffere i jubelsesongen 12/13. Van Persie ble i United i ytterligere to sesonger, og scoret 48 ligamål totalt for de røde djevlene.

  Fem foregående sesonger:
  11/12-sesongen10/11-sesongen09/10-sesongen08/09-sesongen07/08-sesongen

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen