More

  Pinlige Spurs

  0-5 etter 21 minutter og en lang togtur tilbake fra Newcastle

  Newcastle lagde hakkemat av Tottenham den første halve omgangen av oppgjøret. Jacob Murphy banket inn en retur etter bare tre minutter før Joelinton rundet Lloris på 2-0 etter bare seks minutter. Vondt ble til verre for et Spurs-lag som gikk ut i en ukjent 4-3-3 formasjon på St.James Park da Murphy banket inn 3-0 fra 30 meter etter bare ni minutters spill. Murphy som bare hadde en scoring til nå denne sesongen stod plutselig med to på ni minutter.

  Etter 22 minutter kom første Spurs-bytte, men da hadde Isak allerede rukket å sette både to bak den svimle franskmannen i Spurs-målet. Med 5-0 etter halvspilt omgang roet kampen seg og gjestene kunne heldigvis gå til pause med bare fem i sekken.

  Med Lloris igjen i garderoben i pausen reduserte Spurs ved Harry Kane i en kamp som til slutt endte med 6-1 etter at innbytter Callum Wilson fikk æren av å avslutte festen for hjemmelaget.

  Newcastle har dermed et forsprang på seks poeng ned til Tottenham som innehar femteplassen. Det kan bli Champions League på Eddie Howe og co fra høsten av.

  I dagens andre kamp tok West Ham et stort steg mot fornyet kontrakt da de smadret Bournemouth 4-0 på bortebane. Declan Rice fortsatte storspillet og stod bak en av scoringene. Dagens flotteste var derimot dagens siste. Pablo Fornals var ikke helt på høyde med Giroud sin skorpin-scoring fra noen år tilbake, men flott var det.

  David Moyes og West Ham har nå seks poeng ned til Everton på 18.plass.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen