More

  Petter Myhre tilbake til Vålerenga

  Tidligere LSK-assistent Petter Myhre blir nå assistenttrener i Vålerenga.

  Petter Myhre
  Petter Myhre Tilbake Til Vålerenga 2

  Petter Myhre tilbake til Vålerenga

  I går var det Gaute Helstrups overgang til Bodø/Glimt som rystet den norske fotballverdenen. Nyheten om Petter Myhres retur til Vålerenga, etter 16 års fravær, sprenger kanskje sjokkskalen i like stor grad, men 51-åringen gjenforenes altså på trenerbenken etter at de sist jobbet sammen i Lillestrøm for et snaut halvår siden.

  HUSK AT DU KAN PRØVE TIPSBLADET I FIRE UKER FOR EN FEMMER

  Petter Myhre har siden vært arbeidsledig etter at arbeidsforholdet med Lillestrøm ble avsluttet, og tar nå fatt på oppgaven å føre Vålerenga tilbake til Eliteserien. Oslo-laget rykket som kjent ned til OBOS-ligaen etter fjorårssesongen, og Myhre ser frem til å atter en gang jobbe sammen med Bakke.

  – Det er veldig spennende å være tilbake i Vålerenga. Fem måneder som arbeidsledig var lenge, og jeg er takknemlig for muligheten jeg får her, i en klubb jeg kjenner godt fra før. Jeg har jobba sammen med flere av de som er i teamet tidligere og gleder meg ekstremt til å ta fatt på feltet igjen. Det er det jeg liker best, og ha mye ansvar på feltet, og det var viktig for meg når jeg nå fikk muligheten i Vålerenga, sier Petter Myhre til klubbens hjemmesider.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen