More

  Pereira-retur i kongeblått?

  Viking ønsker seg sin gamle venstreback.

  Adrian Pereira slo igjennom i Eliteserien med brask og bram i 2019-sesongen, og fremgangen fortsatte også i 2020. Til sammen noterte den unge venstrebacken seg for fire mål og åtte målgivende på 39 kamper, før greske PAOK kom bankende på døra i august 2020, og hentet backen til Hellas for om lag ti millioner kroner.

  Der ble han imidlertid sittende mye på benken, og i 2021 valgte Rosenborg å hente ham hjem til Norge. Heller ikke på Lerkendal har han klart å spille seg til fast plass på laget, men 23-åringen spilte riktignok mye på høstsesongen. Likevel vil Viking forsøke å få han hjem til Stavanger. Siddisene har ikke vært spesielt dyktige på overgangsmarkedet de siste årene, og strategien med å legge ut følere på spillere uten å følge opp med konkrete bud, virker å fortsette.

  – Det er ingen utvikling der. Vi prøver å finne ut om det er løselig. Vi har ikke lagt inn bud på noen spillere ennå, men vi er i dialog rundt flere for å se hva som er mulig å få til, sier sportssjef i Viking, Erik Nevland, til Stavanger Aftenblad.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen