More

  Pål André Helland legger opp

  I går annonserte Vålerenga-stopper Jonatan Tollås Nation at han legger opp, og i dag var det Lillestrøm-stjernen Pål André Helland til å melde at karrieren er over.

  Trønderen har gjennom hele karrieren slitt med skader i både knær og legger, og i dag ga 32-åringen beskjed om at kroppen ikke lenger har kapasiteten til å prestere på det nivået Helland selv ønsker, og kantspilleren tok til sosiale medier for å gi beskjed om at skoene legges på hylla.

  – Jeg vokste opp med en drøm om Rosenborg, Arsenal og Norge. Kan stolt hake av for to av tre, en gang i tiden trodde jeg faktisk den tredje var muligheten også. Aldri stått på selvtilliten. Følelsen av å representere venner, familie, naboer og hele Trøndelag i svart og hvitt vil jeg bære på til jeg går i pennalet. Stolt, glad og takknemlig for tiden og opplevelsene jeg fikk i Hødd og Lillestrøm også, begge klubbene har fått en stor plass i hjertet mitt, skriver Helland i en pressemelding sluppet på hans Twitter-konto.

  Pål André Helland vant Eliteserien med Rosenborg, samt NM med både trønderne og Hødd i 2012. Han scoret også hattrick i cupfinalen mot Kongsvinger i 2016 og vant i alt fire seriemesterskap med RBK. Han fikk også seks kamper med flagget på brystet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen