More

  På vei mot 100-klubben

  Landslagene er omsider ferdigspilte for denne gang, og denne helgen står det igjen toppfotball på menyen. I Championship tas det avspark allerede i kveld, når Burnley får besøk av Sunderland.

  Fortsatt mye å spille om i The Championship, men Burnleys umiddelbare retur til Premier League er det ingen som kan forhindre. Vincent Kompanys menn har også kurs mot å bli første Championship-klubb som når tresifret antall poeng siden Leicester i 2014. For å nå den barrieren trengs det 17 poeng fra siste ni kamper. Ingen umulighet for en klubb som ikke har tapt en ligakamp siden før VM.

  Burnley – Sunderland
  Turf Moor
  Fredag 21.00

  Burnley fikk, ikke helt uventet, så hatten passet i FA-cupoppgjøret mot Manchester City. Verken klubbens spillere eller fans hadde imidlertid spesielt stor tro på tur til Wembley med City i veien, og det altoverskyggende målet om direkte opprykk er tross alt langt viktigere. Og opprykk på første forsøk, det blir det naturligvis. Har kun tapt 2 av første 37 kamper, og har et hav ned til 3.plassen på Championship-tabellen. 10-1 i målscore fra siste fire, og er ubeseiret fra siste 17.

  Sunderlands drøm om opprykk henger i særdeles tynn tråd, og da mye grunnet skadeproblemene som har rammet laget i 2023. Kun én av siste syv er vunnet, og The Black Cats har nå hele ti lag foran seg på tabellen. Røk 2-4 hjemme mot Burnley i omvendte møte i oktober. Har så langt plukket flere poeng borte, enn hjemme på Stadium of Light. En god håndfull spillere er fortsatt til behandling for skader.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,40

  U: 4,30

  B: 6,50

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen