More

  På stedet hvil

  Heller ikke i dag løsnet det foran mål for Graham Potters stjernespekkede Chelsea-mannskap. Joao Felix ga riktignok gjestene på London Stadium ledelsen, men West Ham utliknet og det var også hjemmelaget som var nærmeste seieren etter en sterk sluttspurt.

  Chelsea var pigge fra start, og Felix’ scoring ga gjestene ytterligere ny giv. Graham Potter jublet også for 2-0, men VAR kom inn og dømte helt korrekt Kai Havertz i offside. I stedet for 0-2 kom da straks 1-1, ved tidligere Chelsea-spiller Emerson Palmieri.  Mot spillets gang, uten at hjemmefansen brydde seg nevneverdig om det.

  Andreomgangen ga ikke like mye valuta for pengene, men Chelsea trodde de hadde avgjort det da innbytter Tomas Soucek feiret 2-1-scoring. Også denne nettkjenningen ble imidlertid annullert for offside. En klar offside, som VAR-bussen av uante grunner brukte atskillig tid på å dømme.

  Det endte 1-1, og West Ham har dermed tatt poeng fra fire av sine siste fem kamper. Chelsea sliter fortsatt med å finne veien til mål, og det er nå bare notert to seirer fra siste 13 kamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen