More

  Osasuna – Elche

  Osasuna – Elche
  Mandag kl. 21:00
  El Sadar
  TV: TV 2 Sport
  Odds:
  H: 1,82
  U: 3,48
  B: 5,16
  Vårt Tips: H
  Etter en feiende flott spansk fotballhelg, har Osasuna og Elche litt av noen forventninger å leve opp til, når lagene barker sammen på El Sadar i kveld.
  Det er to lag i skrekkelig form som møtes til dyst, og til sammen har det gått 11 kamper siden ett av lagene høstet tre poeng i en ligakamp. Aller verst ser det ut for Elche, som stiller uten manager. De kvittet seg med Fran Escribá forrige uke, og har ennå ikke lyktes med å lande sin neste sjef.
  Eierskapet i klubben er mildt sagt komplisert, og deres egen spiss, Dario Benedetto, er intet mindre også deleier. 31-åringen, som kom til klubben i høst, er ikke fast inventar av den grunn, og har startet bare halvparten av kampene siden han signerte for Elche.
  Kveldens gjester er uten seier på sine seks siste, og har kun én triumf å vise til på bortebane denne sesongen. Det er musikk i ørene for Osasuna, som også trenger å komme tilbake på vinnersporet. Baskerne har ikke vunnet siden de tok en overraskende borteseier mot Villarreal i midten av oktober, etter å ha åpnet sesongen så lovende.
  Begge lag stiller tilnærmet skadefrie, og Elche er eneste lag med skadefravær i Fidel. Til tross for at begge lagene er i dårlig form, har vi mest troen på hjemmelaget og spiller H-en.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen