More

  Og der var tiden ute for Dean Smith

  Norwich-fansen sang samstemt med Luton-fansen da Luton i gårsdagens oppgjør ledet 1-0 på Kenilworth Road. “Sacked in the morning” runget, og i dag fikk Norwich-fansen ønsket sitt oppfylt.

  Den tidligere Brentford og Aston Villa-manageren Dean Smith holdt i 13 måneder før han nå er ferdig i Norwich. Han klarte aldri å bygge videre på den glimrende jobben til Daniel Farke og har vært på kant med Norwich-fansen gjennom hele høsten.

  Grusomt fotball, verbale angrep mot Norwich-fansen og den senere tid har Smith bannlyst familiemedlemmer fra å entre Carrow Road grunnet utsagnene som hagler mot Smith. Da Cauley Woodrow gav 10-mann Luton 2-1 og seieren på overtid visste alle at det var over.

  Og i dag bekreftet Norwich at Delia Smith og mannen Michael Wynn-Jones er klar for endringer, og i tillegg til Smith må også assistent Craig Shakespeare forlate klubben.

  51-åringen klarte bare 16 seiere på 58 kamper som Norwich-manager og klubben ligger nå på femteplass med hele tolv poeng opp til direkte opprykk.

  Norwich skal allerede ut i ny kamp på fredag i oppgjøret mot Reading. Ny manager er ikke på plass innen den tid men noen ønsker seg tidligere Norwich-spiller Russell Martin inn. Han opplevde selv en dårlig desemberdag da hans Swansea tapte 1-2 borte mot Reading tidligere i dag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen