More

  Ødegaard kobles til Liverpool

  Landslagene stjeler rampelyset, men ryktebørsen holder stand.
  Dette er de ferskeste overgangsryktene fra tabloidene:
  *Spanske AS mener å vite at Martin Ødegaard kan bli værende i Premier League, men at Arsenal ikke nødvendigvis er først i køen. Både Chelsea og Liverpool skal nemlig ha Real Madrid-spilleren i kikkerten.
  *Den anvendelige storscoreren Thomas Müller har aldri spilt for andre klubber enn Bayern München, men den 31-årige storscoreren skal nå ha innrømmet at han vurderer klubbskifte. Manchester United har lenge blitt linket til angriperen, som denne sesongen har notert seg for 10 scoringer på 24 Bundesliga-kamper.  Informasjonen er skrudd sammen av The Times.

  *Paulo Dybala og Aaron Ramsey sies begge å være på vei bort fra Juventus, og førstnevnte ønskes brukt som bytte mot Manchester Uniteds Paul Pogba. Så mener i alle fall Daily Mail å vite.

  *Hugo Lloris ble forrige uke meldt å være på vei tilbake til Nice. I dag meldes den 34-årige sisteskansen å være innstilt på å bli værende i Tottenham, også etter at kontrakten utgår neste sommer.
  *Leipzig, Sevilla og Liverpool meldes, av Daily Express, alle å ville legge bud på Trabzonspor-keeper Ugurcan Cakir. Tyrkerne sies å ville kreve 15 pundmillioner. At Liverpool allerede har en formidabel andrekeeper i Caoimhín Kelleher nevnes ikke med et ord.
  *Real Madrid ønsker, som så mange andre, å styrke laget med duoen Erling Braut Haaland og Kylian Mbappe. Gareth Bale er en av seks spillere som ønskes solgt for å stable deler av overgangssummen for de to. Ryktet er skrudd sammen av Sunday Mirror.

  *Også Chelsea har Haaland høyt på ønskelista, og engelske tabloider mener å vite at Thomas Tuchel har bedt klubbledelsen om å få bruke Timo Werner i en eventuell byttehandel.
  *Illan Meslier har imponert i buret hos Leeds United denne sesongen, og den unge franske sisteskansen skal nå være ønsket av Paris Saint-Germain i hjemlandet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen