More

  Oddstips: Viking – Rosenborg

  Viking – Rosenborg
  Søndag kl. 20:00
  Eliteserien
  SR-Bank Arena
  Det er et formsvakt Viking som ønsker et Rosenborg-lag i oppadgående form velkommen til SR-Bank Arena i denne Eliteserie-rundens hovedkamp.
  Viking har tapt tre strake i serien, og har ikke tatt en eneste trepoenger på de fem siste. Skaden på Zlatko Tripic har vist seg å være veldig kostbar, og i forrige helgs 2-4-tap mot Kongsvinger, måtte siddisene også klare seg uten Veton Berisha. Da er mye av brodden til Viking borte. Berisha er fremdeles usikker til kveldens oppgjør, og det er også høyst usikkert om Zlatko Tripic er frisk nok til å stille.
  Rosenborg ankommer Stavanger med tre strake seirer i cup og serie. Hadde få problemer med å ta seg av tabelljumbo Kristiansund med 3-1 forrige runde, der Ole Sæter scoret karrierens første hattrick på Lerkendal. I midtuken tok de seg greit av Sandnes Ulf i cupen med 2-0-seier mot OBOS-laget i Sandnes. RBK har naturligvis holdt seg i Stavanger-området siden cuptriumfen mot Sandnes Ulf. 
  Skader: Tripic og Berisha er som nevnt tvilsomme for hjemmelaget, som også må klare seg uten Kristoffer Løkberg og Sondre Auklend. RBK må unnvære Tobias Børkeeiet og Noah Holm. I tillegg er fem spillere usikre, blant annet Skjelbred, Vecchia og Sæter.
  Tipset: B
  Odds; 3,80 (LeoVegas)
  Rosenborg har ikke vært til å stole på denne sesongen, men Viking er veldig avhengige av Tripic og Berisha. Vi tror faktisk mest på trønderne her, til meget spillbar odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen