More

  Oddstips: Vålerenga – Viking

  Vålerenga – Viking
  Søndag kl. 18:00 (Eurosport Norge)
  Eliteserien
  Intility Arena
  Om ikke tabellen antyder det, så er i alle fall møtet mellom 12. plasserte Vålerenga og 4. plasserte Viking historisk sett en toppkamp i Eliteserien. Vålerenga har vært et bunnlag første halvdel av sesongen, men har de siste ukene løftet seg atskillig og plukket med seg to strake seirer.
  I 3-0 og 1-0-seirene mot Kristiansund og Sarpsborg 08 har de også tettet igjen bakover, og førsteomgangen mot Sarpsborg 08 var opp mot årsbeste for Dag-Eilev Fagermos mannskap. Vålerenga har bedret seg defensivt, men dette blir også siste hjemmekamp for midtstopper Ivan Näsberg før han pakker koffertene og setter kursen mot Hellas og PAOK.
  Men, Viking har også svekket seg betraktelig den siste uken. Stjernespissen Veton Berisha har blitt solgt til Allsvenskan og Hammarby, og siddisene innkasserer rundt 20 millioner kroner på landslagsspissen. Viking ankommer dessuten hovedstaden med en tung bortekamp mot Sparta Praha i beina, der de måtte jobbe knallhardt for 0-0. I Eliteserien kan de vise til strake seirer mot Lillestrøm og Kristiansund.
  Skader: Christian Borchgrevink er ute for vertene, i tillegg er Leonard Zuta og Ivan Näsberg usikre. Viking må unnvære Sondre Auklend, mens Gianni Stensness og Vebjørn Hagen er usikre.
  Tipset: H
  Odds; 2,15
  Det ligger an til å bli et tøft og jevnt oppgjør på Intility, men vi tror Vålerenga trekker det lengste strået i hovedstaden.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen