More

  Oddstips: Valencia – Atlético Madrid

  Valencia – Atlético Madrid
  Mandag kl. 22:00
  La Liga
  Mestalla
  Den tredje runden i La Liga avsluttes på spektakulært vis når Valencia og Atlético Madrid barker sammen på ærverdige Mestalla.
  Og det er først og fremst på trenerbenken temperaturen ventes å nå kokepunktet. Rino Gattuso og Diego Simeone er sjefer for hver sine tropper, og har aldri vært fremmed for å vise vinnerviljen sin utad i teknisk sone. En liten gnist kan tenne et bål på Mestalla i kveld.
  På selve banen er det to lag i blandet form som møtes til dyst. Valencia har åpnet sesongen med én seier og ett tap, mot henholdsvis Girona og Athletic Bilbao. Til tross for 0-1-tapet på San Mamés forrige runde, var Gattuso likevel fornøyd med mye av det han fikk se av laget sitt, og har garantert fyrt opp troppene sine til kamp i kveldens oppgjør.
  Atlético Madrid startet glitrende med 3-0-seier over Getafe, der utskjelte Álvaro Morata scoret av målene, og den briljante unggutten João Félix assisterte alle tre. I sesongpremieren på Civitas Metropolitano ble det imidlertid stryk og fullt fortjent 0-2 i sekken mot Villarreal. Det er dermed to lag som er ute etter å reise seg når La Liga-runden avsluttes rundt midnatt i kveld.
  Skader: Hugo Duro er skadet for Valencia, mens Jesús Vázquez er usikker. Atlético stiller uten skadde Stefan Savic og suspenderte Nahuel Molina.
  Tipset: HOdds: 4,10 (Unibet)
  Med over fire ganger innsatsen, fristes vi klart mest av hjemmeoddsen her. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen