More

  Oddstips: Valencia – Almería

  La Liga-runden avsluttes i kveld.

  • Valencia – Almería
  • Mandag kl. 21:00
  • Mestalla, Valencia

  Den 18. La Liga-runden avsluttes i kveld når Valencia får besøk av nyopprykkete Almería på Mestalla.

  Los Che har vist vaklende ligaform i det siste, men var svært gode i Supercopa-semifinalen mot Real Madrid i Saudi-Arabia. Der fikk Valencia vist seg fra en helt annen side enn de har gjort i La Liga, men kun tre poeng er uansett godt nok for Rino Gattuso i kveld. Valencias stadig svake form har ført dem nærmere bunnen av La Liga-tabellen snarere enn toppen, og med tap i kveld vil Los Che plutselig være helt der nede.

  De har også slitt å begeistre hjemmefansen, og har vunnet kun én av de siste fem hjemme på Mestalla, og er noe nær Jekyll & Hyde på eget gress.

  De bør imidlertid ha gode muligheter til tre poeng her, for Almería har vært et sorgens kapittel på bortebane. De har ikke vunnet på fremmed gress hele denne sesongen, og har tatt kun to poeng, mot tabelljumbo Elche og bunnlaget Cádiz. Ingen av lagene har vunnet i ligaen etter at VM-pausen var over.

  Skader og suspensjoner

  Samu Castillejo og Níco González er skadet for Valencia. Almería stiller trolig skadefritt opp på Mestalla.

  Tipset

  • H
  • Odds: 1,68 hos Coolbet

  Ingen av lagene har vært spesielt gode i ligaen i det siste, men Valencia fikk en spillemessig opptur mot Real Madrid. Vi tror det gir nok selvtillit til tre poeng her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen