More

  Oddstips: Ungarn – Italia

  • Ungarn – Italia
  • Tirsdag kl. 20:45
  • UEFA Nations League
  • Puskás Aréna, Budapest

  Så skal det avgjøres i Nations League, og Ungarn har en unik mulighet ingen så for seg de skulle ha på dette stadiet av turneringen. De tipper nemlig gruppa med ti poeng, i selskap med England, Tyskland og kveldens motstander, Italia. Med uavgjort i kveld, vil Ungarn være klare for Final Four, men uansett hvordan det går i kveld, har de gjort det sensasjonelt bra ved å blant annet sende England ned til B-gruppa i Nations League.

  Ungarn vant sin forrige kamp 1-0 borte mot Tyskland etter et spektakulært mål av Ádám Szalai etter et drøyt kvarter, og utover i matchen, holdt ungarerne godt stand mot tyskerne. Dermed fulgte de opp 4-0-seieren over England på strålende vis, og 1-2-tapet mot Italia i juni, er det eneste tapet de har denne Nations League-sesongen.

  Italia er eneste lag som kan true med å ta gruppeseieren fra Ungarn, og er nødt til å vinne i Budapest i kveld for å frarøve vertene muligheten til å spille om Nations League-trofeet. Det er også verdt å notere seg at Italia ikke skal til VM senere i høst, og vil garantert være sultne på suksess i denne turneringen. I fredagens oppgjør mot England var det et reservepreget Italia som stilte til start på San Siro, men hadde likevel full kontroll på engelskmennene, og vant fortjent 1-0.

  Vårt Tips:

  • Antall skudd: Under 24,5
  • Odds: 1,85 (LeoVegas)

  Få behersker å spille på resultat bedre enn italienerne, og Ungarn har som kjent italiensk trener i Marco Rossi. Han kommer garantert til å prøve å gjøre kveldens oppgjør så lite spennende som mulig, mens Italia vil være godt fornøyd med en kjedelig 1-0-seier. Dermed prøver vi under 24,5 skudd i kampen til godkjent odds!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen