More

  Oddstips: Tyskland – Danmark

  Tyskland – Danmark
  Fredag kl. 21:00 (NRK1)
  EM
  Brentford Community Stadium
  Våre naboer i sør, Danmark, åpner i kveld sitt mesterskap når de møter nasjonen som er dominert kvinnefotball mer enn noen annen gjennom historien, Tyskland. 
  Tyskerne er ikke den stormakten de engang var, men er likevel blant favorittene til å vinne EM. Bayern München-spissen Lea Müller leder Tyskland angrepsrekke, men 24-åringen har scoret bare ett mål på de fem siste landskampene. Tyskland ble dessuten relativt overraskende slått av Serbia i VM-kvalifiseringen i februar, men reiste seg kraftig i siste oppkjøringskamp før EM med hele 7-0 mot Sveits. Klara Buhl er den store formspilleren hos tyskerne, og scoret hattrick mot Sveits.
  Danmarks store profil er Chelsea-stjernen Pernille Harder, og med 29-åringen i laget vil Danmark alltid ha en sjanse mot hvem det skal være. Danskene hadde fire strake seirer på samvittigheten før de tapte 1-2 i treningskampen mot Norge forrige uke. Danmark har kommet i en svært vrien gruppe med både Tyskand og Spania, og må nesten ha poeng her for realistisk mulighet for avansement til kvartfinalen. 
  Tipset: U (0-1)
  Odds; 3,70 (Coolbet)
  Dette blir en tøff og jevn affære, men Tyskland er ute etter revansje etter at det ble exit i kvartfinalen i forrige EM. Det mesterskapet tok Danmark seg hele veien til finalen, der de tapte for Nederland. Vi tror tyskerne har akkurat det som skal til for å åpne mesterskapet med tre poeng, og vi prøver oss på en ettmålsseier til Tyskland.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen