More

  Oddstips: Trabzonspor – FC København

  Trabzonspor – FC København
  Onsdag kl. 21:00
  Champions League
  Medical Park
  Det er ikke bare Bodø/Glimt av de skandinaviske topplagene som skal i ilden i kveld, og også FC København har et vinnende utgangspunkt å ta med seg før kveldens Champions League-returer.
  Danskene har med seg 2-1 i bagasjen fra det første møtet i Parken forrige uke, der Victor Claesson og Lukas Lerager scoret målene for Jess Thorups mannskap. Utgangspunktet ville vært enda bedre, hadde det ikke vært for Anastasios Bakasetas’ redusering drøyt ti minutter før slutt.
  Ingen av lagene har kommet spesielt godt i gang i sine respektive ligaer, og FCK står med beskjedne ni poeng etter seks runder i den danske Superligaen. De regjerende tyrkiske mesterne, Trabzonspor, åpnet sesongen med knepen 1-0-seier hjemme mot Hatyaspor, men forrige helg røk de på en kardinalsmell med 2-5 borte mot Antalyaspor. Dette er også første gang Trabzonspor er med i Champions League siden 2011, mens FC København har langt mer rutine å vise til i denne turneringen.
  Tipset: BOdds: 3,60 (Unibet)
  Trabzonspor virker ikke å være det samme laget, som på suverent vis vant den tyrkiske ligaen forrige sesong, i alle fall ikke ennå. FC København har dessuten litt mer matchtrening i beina, og det kan bli utslagsgivende i kveldens kraftanstrengelse. Vi prøver B’en.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen