More

  Oddstips: To søndagskamper

  Jeg har valgt med ut en luring og en favoritt denne søndagen. Vi starter i Skottland der nyopprykkede Kilmarnock tok en viktig seier i midtuken. Nå kommer Hearts på besøk og det er nær en drømmemotstander for vertene. Det har allerede blitt seier i det innbyrdes oppgjøret i cupen denne sesongen og totalen viser at de fem siste møtene, uansett bane, har endt med Kilmarnock-triumf.

  Hearts har på sin side et knalltøft kampprogram for tiden med spill i europacupen og står nå med åtte tap på de elleve siste kampene i alle turneringer. 0-4-tapet hjemme for Rangers i ligaen ble fulgt opp med 0-3-tap hjemme for Fiorentina torsdag og etter denne kampen går turen til Italia for ny kamp. Cammy Devlin er suspendert i dag etter utvisningen mot Rangers.

  Den beste favoritten fant jeg i Tyrkia. Fenerbahce med målløst oppgjør mot Besiktas i siste ligakamp før det ble enkel 2-0-seier mot AEK Larnaka i europacupen. Kun ett tap på de 21 siste ligakampene og mot Karagumruk er man ubeseiret på de seks siste.

  Gjestene med skuffende hjemmetap for Istanbulspor sist og skal normalt ikke ha noe å stille opp med mot så sterk motstand som venter i kveld.

  Vi får dermed følgende forslag denne søndagen:

  Oddstips: To Søndagskamper Skjermbilde 2022 10 09 135742 1
  Oddstips: To Søndagskamper 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen