More

  Oddstips: Strømsgodset – Odd

  Strømsgodset – Odd
  Lørdag kl. 18:00 (Eurosport Norge)
  Eliteserien
  Marienlyst
  Det dukes for den 13. serierunden i Eliteserien, og lørdagskvelden rundes av på Marienlyst mellom Strømsgodset og Odd.
  Hjemmelaget leverer en sesong langt over forventningene hittil, og ligger på en flott fjerdeplass. Drammenserne tapte forrige runde mot Aalesund, men siden sesongpremieren og runde 2, har ikke Godset tapt to kamper på rad i år. Marienlyst er dessuten i ferd med å bli gjenreist som et uinntakelig fort, og Strømsgodset kan skilte med fire strake triumfer på Gamle Gress. Forrige hjemmekamp ble sågar serieleder Lillestrøm sendt hjem som kanarislakt med 3-0-seier
  Odd har vært fryktelig ustabile så langt denne sesongen, og Paco har ikke fått den innflytelsen på laget han nok hadde ønsket. Likevel kan telemarkingene skilte med to strake seirer, og forrige seier av den høydramatiske sorten. Regjerende mester Bodø/Glimt var på besøk, og Espen Ruud feiret inn seiersmålet syv minutter på overtid fra straffemerket. Bodø/Glimt hadde for ordens skyld utlignet til 2-2 bare noen minutter tidligere.
  Skader: Kreshnik Krasniqi er eneste fravær for Godset. Gjestene mangler Odin Bjørtuft, mens Gìlli Ròlantsson og Tobias Lauritsen.
  Tipset: H 
  Odds; 1,85 (Unibet)
  Holder Strømsgodset som ganske klare favoritter her, og tror de drar i land seieren.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen