More

  Oddstips: Stoke – Rotherham

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Championship-sesongn tok avspark allerede i går, da Southampton viste muskler fra start ved å ta full pott på besøk hos nyopprykkede Sheffield Wednesday.

  Åtte nye kamper på programmet i dag, og vi legger turen til Britannia for vårt oddstips i The Championship i dag.

  Stoke – Rotherham
  Britannia
  Lørdag 16.00

  Det kan være vrient å se hva Stoke vil makte å levere denne sesongen, da det er mye nytt – både på og utenfor Britannia-gresset. En hel ellever er hentet inn, mens enda flere har forsvunnet ut. Samtidig har manager Alex Neil ledet klubben gjennom sesongoppkjøring for første gang. Neil ankom i sjette ligarunde forrige sesong, og 16.plass var en skuffelse for skotten som allerede har tre opprykk på sin CV.

  Offensivt styrket Potters

  Det var offensivt skoen trykket som mest. Usle tre scorede mål fra sesongens siste syv kamper, var bare en bekreftelse etter skuffende 25 fulltreffere fra 23 hjemmekamper. Ryan Mmaee (Ferencvaros) og Wesley Moraes (Aston Villa) er store navn hentet inn for å gi støtte til en angrepsrekke som allerede består av spillere som Jacob Brown, Tyrese Campbell og Dwight Gayle. Marokkanske Ryan Mmaee er dobbel ligamester i Ungarn, og scoret forrige sesong mål i Europa League, mens Wesley gis muligheten til å få karrieren på rett kjøl etter skademarerittet i Villa.

  Heislaget holdt seg

  Rotherham er engelske fotball heislag fremfor noen, men forrige sesong holdt man altså hodet over vannet – med seks poengs margin. Vil havne i nedrykkssumpa igjen, om det ikke gjøres noe med prestasjonene på bortebane. Bare Reading plukket færre poeng enn The Millers på bortebane forrige sesong, da 2 av 23 kamper på fremmed gress ble vunnet. Chiedozie Ogbene ble klubbens toppscorer, med bare ni fulltreffere, og vingløperen er i sommer solgt til Luton. Fred Onyedinma har kommet motsatt vei på lån, mens den unge Wolves-forsvareren Dexter Lembikisa og tidligere Nottingham Forest-spiller Cafu er av de øvrige som har ankommet.

  Totalt har manager Matt Taylor fått på plass åtte forsterkninger siden mai. Taylor er likevel redd stallen er sårbar når skader og suspensjoner setter inn. Rotherham har aldri blitt bedre enn nummer 19 i løpet av sine syv forsøk i The Championship, og det vil være overraskende om man når særlig høyere heller den kommende sesongen.

  Oddstips:

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,60

  U: 3,60

  B: 4,60

  Tips H: Rotherham vinner så godt som aldri på bortebane, mens Stoke virker klart styrket gjennom sommeren.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen