More

  Oddstips: Start – Sandnes Ulf

  Start – Sandnes Ulf
  Mandag kl. 18:00
  OBOS-ligaen
  Sparebanken Sør Arena
  Etter gårsdagens resultater i OBOS-ligaen, har ballen blitt spilt til Start, som nå plutselig for alvor er med i kampen om en kvalikplass, særlig om de skulle slå Sandnes Ulf i kveld. Vertene ligger kun tre poeng bak kveldens gjester, som ligger på 6. og den siste kvalikplassen. 
  Dermed har Start fått gode kort på hendene, til tross for at de har åpnet nokså middelmådig. 6-4-4 er normalt ikke opprykksform, men i OBOS-ligaen kan som kjent det meste skje, og to, tre serer på rad er ofte nok til å klatre atskillig på tabellen. Start har vunnet to av de tre siste, og vil med seier i kveld ha vunnet to på rad for andre gang denne sesongen. Sist runde slo de KFUM 1-0 i en svært så hektisk affære. Grundetjern ble matchvinner på Ekeberg.
  Sandnes Ulf har reist seg etter en svak periode, og står med to strake triumfer. 3-1-seieren mot Grorud for to uker siden var neppe mye mer enn det skal være, men de viste styrke da de slo formlaget Ranheim 3-2 på eget gress forrige runde. Se opp for spissen Jostein Ekeland, som har scoret tre mål på de to siste kampene til Ulf.
  Tipset: B
  Odds; 5,75 (Coolbet)
  Sjeldent får man så god odds på et lag som ligger bedre plassert enn motstanderen sin. 5,75 på borteseier synes å være et av de desidert beste spillene på mandagens oddsmarked, og vi drister oss dermed til å prøve oss på lyseblå triumf.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen