More

  Oddstips: Spania – Frankrike

  Tyrkia, Sveits, Portugal og vertsnasjon Tyskland ble alle ekspedert i kvartfinaler, og da gjenstår bare fire lag som skal kjempe om plass i EM-finalen i Berlin. Spania – Frankrike åpner ballet, før det så venter batalje mellom Nederland og England i den andre semifinalen.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker, for bare 5 kroner!

  Spania – Frankrike

  Spania - Frankrike
  Spania – Frankrike: Spania Har, Som Ett Av Få Lag, Imponert På Vei Mot Semifinale

  EM har ikke spillemessig vært noen højdare for oss fotballfans, men Spania er ett av få lag som kan gå med hevet hode. La Roja står – som eneste lag – med fem seirer fra fem mulige, etter at de i kvartfinalen tok seg av vertsnasjon Tyskland. På omdiskutert vis, men dog. Kampen mellom mesterskapets to sterkeste lag lovet mye, og leverte til slutt varene. Dani Olmo sendte spanjolene i føringen, før Mikel Merino i ekstraomganger fikset semifinaleplass etter Florian Wirtz’ utlikning. Under ledelse av Luis de la Fuente står Spania med fem strake seirer, og ingen i EM-historien har notert seks strake.

  Siden De la Fuente overtok, har Spania siden starten av 2023 den høyeste seiersprosenten av alle europeiske nasjoner. Statistikken fra semifinaler i EM er også imponerende, med avansement fra fire av fem. Røk mot Italia i forrige forsøk, men er knepen favoritt til å møte vinneren av England – Nederland i finalen i Berlin, søndag.

  Spanias startellever vil tirsdag inneholde minst tre forandringer. Høyreback Dani Carvajal og midtstopper Robin Le Normand soner begge for gule kort, mens Pedri er ferdigspilt etter i kvartfinalen å ha pådratt seg leddbåndskade. Nacho, Jesus Navas kan og Dani Olmos står klare til å overta plassen etter de tre nevnte.

  Spania - Frankrike
  Spania – Frankrike: Les Blues Er I Semifinale, Tross Alt

  Frankrike har spille- og underholdningsmessig vært av mesterskapets største skuffelser, men har uansett siktet innstilt på sin totalt fjerde EM-finale, og den første siden 2016. Har alt annet enn imponert på vei frem til semifinaleplass, og sisteskanse Mike Maignan har hatt mer å gjøre enn første forventet. Både i åttedelsfinalen mot Belgia og i kvartfinalen mot Portugal var Maignan avgjørende. Superstar Kylian Mbappé har vært noe nær usynlig, og alt kan ikke skyldes på en maske over nesebrudd. Frankrike har levert usle tre scoringer, og de tre har alle kommet enten som straffer eller selvmål. Samtidig har Les Bleus bare tillatt ett baklengsmål, da takket være Maignan og en forsvarsfirer som tross alt har vært stødig.

  I motsetning til Spania, kan Frankrike velge å stille med samme ellever som i kvarten mot Portugal. Ingen gule kort velter planen, og Mbappé forventes å ha nese for startplass også onsdag. Adrien Rabiot er også tilbake, etter å ha sonet karantene mot Portugal.

  Oddstips, Spania – Frankrike

  U, til odds 2,85

  Spania - Frankrike
  Spania – Frankrike: Lamine Yamal Og Spania Til Finale, Men Først Etter Ekstraomganger

  Spania har så utvilsomt imponert mest av de to, men Frankrikes forsvar har så langt vært noe nær potte tett. Store mulighet for at dette går til ekstraomganger, men vi innrømmer lett at vi der håper Spania avgjør.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen