More

  Oddstips: Skeid – Fredrikstad

  Skeid – Fredrikstad
  Lørdag kl. 16:00
  OBOS-ligaen
  Nordre Åsen 
  Skeids siste lille håp om å unngå å måtte spille kvalik for å overleve i OBOS-ligaen, avhenger trolig av tre poeng når Fredrikstad kommer på besøk i dag. Skeid ligger på kvalikplassen, og har syv poeng opp til Bryne og nettopp Fredrikstad på plassene over. Personlig synes jeg Skeid har spilt ganske mye bedre enn hva poengfangsten deres tilsier, og det er først de siste månedene at poengene har begynt å komme inn på konto.
  Skeid har 3-2-2 på de syv siste, men gikk på en durabelig smell i forrige hjemmekamp da de røk hele 1-5 for formlaget KFUM Oslo. I de to foregående hjemmekampene ble det imidlertid seks poeng på bekostning av Åsane og Ranheim.
  Bjørn “Brummen” Johansen fikk tidligere uken sparken som trener i Fredrikstad, etter nærmere fem år i klubben. Brummen har hatt stor suksess i plankebyen og tatt FFK opp i OBOS-ligaen, men østfoldingene har hatt en skuffende sesong i år. Joakim Klæboe påtar seg treneransvaret ut sesongen, mens klubben ser seg om etter en ny trener. FFK har vunnet kun én av de siste ni, og følgelig havnet ned i bunnstriden, særlig hvis det skulle bli tap på Nordre Åsen i ettermiddag.
  Tipset: HOdds: 2,65 (Coolbet)
  Skeid trenger poengene mest av disse to, og er også i best form, og ikke minst med en fast hovedtrener på sidelinjen. Hovedstadens okser er satt som underdoger av bookmakerne, men jeg synes de er favoritter i ettermiddag, og da blir H et naturlig tips.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen