More

  Oddstips: Sarpsborg 08 – Vålerenga

  Sarpsborg 08 – Vålerenga
  Søndag kl. 18:00 (Eurosport Norge)
  Eliteserien
  Sarpsborg Stadion
  Sarpsborg 08 er veldig variable i prestasjonene, og toppnivået deres er veldig høyt, mens bunnivået deres er tilsvarende lavt. Forrige serierunde hadde de lite å stille opp med da de tapte 1-4 for regjerende seriemester Bodø/Glimt, til tross for at Steffen Skålevik sendte sarpingene i ledelsen før minuttet var spilt. Der stoppet også høydepunktene for Sarpsborg, og den heldige 4-3-seieren mot Sandefjord er også de eneste poengene de har tatt de siste fire kampene.
  Vålerenga stoppet den forferdelige tapsrekken sist da de slo tabelljumbo Kristiansund 3-0 på Intility. Oslo-laget var suverent overlegne gjennom 90 minutter, og Henrik Udahl storspilte med sine to scoringer. Dag-Eilev Fagermo og resten av Vålerenga vil imidlertid gjøre lurt i å ikke tro de er ute av trøbbelet. Det er mye som lugger på Oslo øst, og har siden sist også skilt lag med spissen Vidar Örn Kjartansson.
  Skader: Anders Kristiansen og Joachim Thomassen er definitivt ute for sarpingene, mens Steffen Skålevik er tvilsom med en mindre smell. Vålerenga mangler bare Christian Borchgrevink.
  Tipset: U (0-1)
  Odds; 4,30 (Coolbet)
  Jeg tror dette blir et jevnt oppgjør mellom to lag som ikke kan vise til spesielt god form for øyeblikket. Sarpingene bør imidlertid ha nok kvalitet i laget til å dra i land en knepen ettmålsseier foran egne fans.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen