More

  Oddstips: Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt

  Sarpsborg – Bodø/Glimt
  Fredag kl. 19:00
  Eliteserien 
  Sarpsborg Stadion

  Det dukes for noe så sjeldent som en fredagsrunde i Eliteserien når Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt, samtidig med Sandefjord og Rosenborg får æren av å sparke i gang den 18. serierunden.

  Sarpsborg 08 er inne i en forferdelig rekke, og står med fem strake tap. Det er først og fremst naivt, passivt og gavmildt forsvarsspill som har vært en viktig faktor i alle disse tapene, og klubben har hentet inn flere spillere den siste uken som er klare til å bidra umiddelbart. En av dem er spissen Gustav Engvall, som har kommet på lån fra belgiske Mechelen. Svensken hadde sin første trening med laget så sent som onsdag.

   – Jeg har kommet inn i laget raskt. Jeg kjenner mange og det er mange familiære ansikter. De første to treningene har gått bra. Glimt er en tøff motstander, men tror sterkt på det vi gjør her. Med litt mer flaks og dyktighet, tror jeg vi kan vinne, sier 26-åringen til sin nye klubbs hjemmesider.

  Flaks har ikke Bodø/Glimt hatt særlig behov for de siste ukene, for de har stort sett vunnet hver eneste kamp med kalassifre. 28 mål har blitt scoret på de seks siste kampene, og de regjerende seriemesterne har også fått i gang Lars-Jørgen Salvesen på topp. Tirsdag gikk de som ventet videre i Champions League-kvalifiseringen med 6-1 sammenlagt mot Zalgiris, og nå venter et historisk play-off mot Dinamo Zagreb neste uke.

  Sarpsborg tapte 1-3 mot Strømsgodset forrige serierunde, mens Bodø/Glimt valset over Odd med hele 7-0. Kontrastene kunne knapt vært større før kveldens oppgjør.

  Skader: Ola Solbakken og Sondre Brunstad Fet er skadet for Glimt. I tillegg er Nikita Haikin, Morten Konradsen, Japhet Sery Larsen, Brede Moe og Brice Wembangomo alle usikre. Kveldens verter må unnvære Anders Kristiansen, Mikkel Maigaard og Gustav Mogensen. Bjørn Inge Utvik og Kristian Fardahl Opseth er dessuten usikre.

  Tipset: B
  Odds: 1,78 (Leo Vegas)

  Bodø/Glimt har begynt å ta opp jakten på Molde og Lillestrøm, og har ikke råd til å tape terreng i toppen, selv om kommende ukes Champions League-oppgjør kan hende ligger litt i bakhodet. Vi tror de blir for mye for Sarpsborg, og spiller B’en til godkjent odds.

  Fortsatt ikke abonnent på Tipsbladet? I vårt ukentlige magasin dekker vi alle kamper i Eliteserien, OBOS-ligaen, Premier League, Championship og de øvrige europeiske toppligaene – i tillegg til Allsvenskan og skotske Premiership, naturligvis.
  Akkurat nå kan du prøve oss gratis i 4 uker!

  Oddstips: Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt Tipsbladet Argang 75 Tirsdag 2 August 2022 Nr. 28 1
  Oddstips: Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen