More

  Oddstips: Sandnes Ulf – Sogndal

  Sandnes Ulf – Sogndal
  Torsdag kl. 18:00
  OBOS-ligaen
  Østre Hus Arena
  En forrykende midtukerunde ligger foran oss i OBOS-ligaen, der det aller mest interessante oppgjøret finner sted i Sandnes når opprykkskandidatene Sandnes Ulf og Sogndal barker sammen til toppkamp på Østre Hus Arena.
  Sandnes Ulf er i strålende form, og har 4-1-0 på de fem siste, som har propellert dem oppover på tabellen til en tredjeplass. Bjarne Berntsens mannskap ligger bare to poeng bak Stabæk på direkte opprykksplass, selv om de måtte ta til takke med 1-1 borte mot Raufoss forrige ligarunde. Sander Ringberg så ut til å sikre alle tre poengene for Ulf, men etter en snau time satte Torbjørn Heggem ballen i eget nett. Forrige hjemmekamp var av det forrykende slaget da de banket Åsane hele 6-0. 
  Også Sogndal er ubeseiret på de fem siste, men sogningene har alternert mellom uavgjort og seier i disse kampene. Forrige runde ble det bare 1-1 borte mot formsvake Åsane, men årets utgave av Sogndal er likevel en betraktelig forbedret versjon fra fjoråret. Laget spiller langt mer underholdende under Tore André Flos kyndige ledelse, og man har for lengst begynt å drømme om etterlengtet retur til Eliteserien på saftbygda. Da må imidlertid borteformen forbedres, der de har vunnet kun to kamper så langt denne sesongen.
  Tipset: H
  Odds: 2,20 (Coolbet)
  Lukter et nokså jevnt oppgjør dette mellom to formgode lag, der hjemmebanefordelen fort kan bli avgjørende. Sogndals borteform er dessuten svak, så vi prøver H-en til godkjent odds. Ettmålsseier til Sandnes Ulf kan også forsøkes til glimrende 4,50.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen