More

  Oddstips: Sandnes Ulf – Skeid

  Sandnes Ulf – Skeid
  Mandag kl. 18:00
  OBOS-ligaen
  Østre Hus Arena
  Det er atter en gang duket for mandagsrunde i OBOS-ligaen, og som regel betyr det en svært så underholdende start på uken. Kveldens forestilling på Østre Hus Arena mellom Sandnes Ulf og Skeid forventes å bli intet unntak.
  Sandnes Ulf er i forrykende form på hjemmebane for tiden, og har vunnet begge sine to siste hjemmekamper på eget gress med hele 6-0. Det er Åsane og Sogndal som har vært ofre for sandnesingenes festfotball, og nå har Ulf for alvor fått ferten av opprykk. Bjarne Berntsens mannskap har strålende 5-1-0 på sine seks siste, og ligger på direkte opprykksplass før helgens runde.
  Skeid ankommer Sandnes fra en meget viktig og imponerende 1-0-seier mot Skeid forrige uke. Johnny Buduson ble matchvinner mot trønderne med sin sjette fulltreffer denne sesongen, men Oslo-laget har fremdeles seks poeng opp til Bryne på sikker plass. En eventuell kvalik virker å være Skeids mulighet til å forlenge OBOS-kontrakten, i alle fall om man skulle reise hjem uten poeng i kveld.
  Tipset: H (-1)
  Odds: 2,65 (Coolbet)
  Det er vrient å komme unna Sandnes Ulf her, all den tid de lyseblå kommer fra 12-0 i sine to siste hjemmekamper, mens Skeid har tapt alle sine åtte bortekamper med til sammen 4-19. Vi prøver dermed handicap-spillet på Sandnes Ulf, og 2,65 på at dette ender med lyseblå triumf med minst et par måls margin, føles godt betalt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen