More

  Oddstips: Sandefjord – Tromsø

  Sandefjord Fotball – Tromsø
  Søndag kl. 18:00
  Eliteserien
  Release Arena
  Etter å ha tatt alle sine 12 poeng på fremmed gress, jakter Sandefjord i kveld årets første poeng og seier på hjemmebane når Tromsø kommer på besøk til Release Arena.
  Vestfoldingene kommer fra to strake, imponerende borteseirer mot Odd og Viking. Seieren mot siddisene ble sågar hentet etter at blåtrøyene lå under 0-1 på en scoring som aldri skulle vært godkjent. Mats Haakenstad ble liggende nede med hodeskade etter å ha blitt meid ned av David Brekalo. Episoden fyrte SF tilstrekkelig opp til å komme tilbake og få med seg 2-1 og tre poeng hjem fra Stavanger.
  Seieren ga Sandefjord godt med luft til nedrykksstreken, men det er tett i bunnen. Kveldens motstander og tabellnabo Tromsø har også 12 poeng, og Gutan ankommer Sandefjord med fire strake uavgjorte i bagasjen. TIL har tatt like mange poeng på bortebane som hjemme, men tromsøværingene har ikke vunnet noen av sine fire siste bortekamper. 1-1 hjemme mot Haugesund i forrige runde, der det ene poenget ble reddet like før full tid.
  Skader: Mats Haakenstad, Sander Moen Foss og Sander Risan Mørk er ute for vertene. Tromsø må unnvære Oskar Opsahl og Jesper Robertsen.
  Tipset: HOdds; 3,29 (Coolbet)
  Sandefjord har vært betraktelig bedre borte enn hjemme hittil denne sesongen, men fikk med meg masse inspirasjon og motivasjon fra seieren mot Viking. Tromsø har trøblet på bortebane, men er vanskelige å slå. Vi spår en knepen hjemmeseier.
  Resten av kveldens runde – markeringstips i parentes
  Bodø/Glimt – Aalesund (H)
  HamKam – Sarpsborg 08 (B)
  Strømsgodset – Lillestrøm (B)
  Vålerenga – Odd (H)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen