More

  Oddstips: Sandefjord – Aalesund

  Sandefjord – Aalesund
  Tirsdag kl. 20:00 (Eurosport 4)
  Eliteserien
  Release Arena
  Denne kampen skulle egentlig vært spilt søndag, men på grunn av flystreiken, måtte et strandet Aalesund pent be om å få utsatt kampen. Ønsket ble innfridd, og dermed dukes det for tirsdagsball fra Eliteserien.
  Sandefjord har tatt bare ett av sine 13 poeng på hjemmebane i år. Det er vel og bra å plukke hyppig poeng med bortebane, men kan ikke stole på at den trenden vil vare for evig. Skal Sandefjord overleve, må de begynne å vinne hjemme, og aller helst starte i kveld. 
  Sandefjords eneste poeng på eget gress hittil i år, kom i forrige hjemmekamp mot Tromsø. Etter å ha tatt ledelsen to ganger, måtte SF gi fra seg både ledelse og initiativ i kampen, og til slutt se seg fornøyd med at det endte 2-2.
  Aalesund har gjort et flott comeback i Eliteserien så langt. Tangotrøyene er på øvre halvdel av tabellen, og har tatt seks flere poeng enn vertene. Forrige runde slo de Strømsgodset 1-0, men i motsetning til kveldens verter, er AaFK et bedre hjemmelag enn de er borte; Lars Arne Nilsens mannskap har vunnet kun én av de fem siste på fremmed gress.
  Skader: Sander Moen Foss og Sander Risan Mørk er bekreftet ute for SF, i tillegg er Mats Haakenstad, Amer Ordagic og Keanin Boya usikre. AaFK mangler Erlend Segberg og muligens også Fredrik Haugen.
  Tipset: U
  Odds; 3,50 (LeoVegas)
  Sandefjord er svake hjemme, mens Aalesund er tilsvarende svake borte. Dette værer å bli en jevn batalje, og undertegnede har mest tro på poengdeling i hvalfangerbyen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen