More

  Oddstips: Rosenborg – HamKam

  Rosenborg – HamKam
  Lørdag kl. 18:00 (Eurosport Norge)
  Eliteserien 
  HamKam
  Fremgangen fortsetter for Rosenborg, som forrige runde slo Odd 3-2 i Skien. Kom tidlig under 0-1, men Carlo Holsen, Erlend Reitan og Ole Sæter sørget i tur og orden for et imponerende comeback, selv om Abel Stensrud skapte fornyet spenning på slutten. Dette var trøndernes sjette strake i Eliteserien uten tap, og hadde det ikke vært for de mange uavgjorte, kunne Kjetil Rekdals mannskap vært med og kjempet helt der oppe.
  Midtukens store nyhet i HamKam er naturligvis at lagets beste og desidert viktigste spiller, Kristian Eriksen, har blitt solgt til Molde for 15 millioner kroner, og frem til de pengene har blitt forvaltet på en eller flere erstattere, er det naturlig å spørre hvor poengene skal komme fra. Kamma har ikke vunnet noen av de fem siste, og forrige runde ble de det første laget i år som måtte gi tapt for Kristiansund. Likevel er de ubeseiret på seks strake på fremmed gress.
  Skader: Stefano Vecchia og Noah Holm mangler for Rosenborg. Julian Dunn er ute for HamKam, mens Vegard Kongsro og Fredrik Sjøsltad er usikre for Kamma. 
  Tipset: H
  Odds: 1,58 (Coolbet)
  Lavoddsere har aldri vært en greie hos oss i Tipsbladet, men her gjør vi et sjeldent unntak og anbefaler spill på trøndersk triumf. Rosenborg skal være relativt mye bedre enn HamKam, spesielt når gjestene har mistet sin viktigste offensve kraft i Kristian Eriksen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen