More

  Oddstips: Romania – Nederland

  Dramatiske åttedelsfinaler daglig nå, og det kan fort bli tett, jevnt og spennende også i ettermiddag. Romania – Nederland blir en kamp mellom to lag som ikke helt overbeviste i gruppespillet, der begge endte med fire poeng. Romania endte først i en gruppe hvor alle fire lag endte på fire poeng, mens Nederland bare ble gruppetreer i kamp mot Østerrike, Frankrike og Polen

  Romania – Nederland

  Romania - Nederland
  Romania – Nederland: Razvan Marin Har Scoret To Av Fire Rumenske Mål

  Edward Iordanescus Romania menn toppet en ekstremt jevn gruppe E, og da takket være god målforskjell gjennom 3-0-seier mot Ukraina. Opptur for et landslag som har forsvunnet ut etter alle gruppespill siste 24 år. Iordanescu tvinges i dag til å gjøre defensive forandringer, da venstreback Nicusor Bancu mot Slovakia ble gitt sitt andre gule kort og i dag er suspendert. Deian Sorescu antas å bli erstatter. Tomålsscorer Razvan Marin har slitt med overbelastning og trent alternativt, men meldes klar til kamp i ettermiddag. Landslagssjefen er optimistisk, og tror på et totalt fjerde avansement fra gruppespillet – og et første avansement siden 2000.

  -Vi ønsker oss plass i historiebøkene, og da må vi ta minst ett steg til, sier Romanias landslagssjef.

  Romania - Nederland
  Romania – Nederland: Virgil Van Dijk Var Ikke Opp Mot Sitt Beste Mot Østerrike

  Nederland havnet under, men snudde til 2-1-seier i åpningskampen mot Polen. Tok deretter ett poeng mot Frankrike, før det endte med fortjent 2-3-tap mot et imponerende Østerrike i siste gruppespillkamp. Ronald Koeman har ting å jobbe med, men samtidig har de flyvende hollenderne vært heldige og havnet på «rett side» av tablået. Etter Italias pinlige exit, er Nederland eneste lag på sin side av tablået som kan vise til EM-tittel.

  Statistikken mot Romania er også verdt å ta med seg. Kun én av siste 13 kamper mot rumenerne er tapt. Bologna-angriper Joshua Zirkzee er friskmeldt etter kort tids sykdom, og Koeman kan da velge sin ellever fra en skadefri spillerstall. Det spørs vel da om Joey Veerman blir å finne i elleveren. PSVs midtbanespiller ble mot Østerrike tatt av banen etter bare en drøy halvtime.

  80-oddser (!) føk inn i går, og her finner du dagens TDF-tips

  Oddstips, Romania – Nederland

  H, til odds 7,35
  Begge lag scorer, odds 1,95

  Romania - Nederland
  Romania – Nederland: Ny Rumensk Jubelkveld?

  England og Portugal måtte langt ned i kjelleren for å ta seg videre fra sine åttedelsfinaler, og Nederland kan fort måtte grave like dypt. Romania har vist seg som et overbevisende kontringslag, og kan godt ta dette mot et nederlandsk lag som alt annet enn har vært overbevisende. Vi prøver et langskudd, til klart godkjent odds.

  Nederland med 4-4 i målscore fra sine første tre kamper, mens Romania noterte 4-3. Begge lag scorer, til odds 1,95, prøves.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen