More

  Oddstips: Real Madrid – Valencia

  De regjerende mesterne har press på seg.

  • Real Madrid – Valencia
  • Torsdag kl. 21:00
  • Santiago Bernabéu, Madrid

  Gårsdagens 2-1-seier til Barcelona over Real Betis, betød både at oddstipset vårt til 3,80 i odds dundret inn og at katalanerne økte forspranget til Real Madrid til åtte poeng, før mesternes møte med Valencia i kveld. Los Blancos har dermed alt presset på seg før møtet med Los Che, men Carlo Ancelottis mannskap er kanskje de beste i verden til å ikke bukke under presset.

  Real Madrid har ikke vært helt seg selv etter nyttår, og gått på flere uventede smeller. Søndag tok de imot Real Sociedad til storkamp på Bernabéu, og til tross for at de tidvis spilte meget godt, klarte de bare 0-0 mot La Real. Dermed har avstanden til ligaleder Barcelona økt til åtte poeng før kveldens oppgjør. Mest bekymringsverdig er kanskje formen til Vinícius Júnior, som ikke har scoret på de seks siste ligakampene.

  Valencia ankommer Santiago Bernabéu etter at de nylig sparket manager Rino Gattuso. Italieneren og klubben ble enige om avskjeden etter forrige helgs 0-1-tap mot Celta Vigo, og Los Che har dermed bare ett poengs luke til nedrykksstreken, til tross for at de okkuperer 14. plassen i La Liga. Det er en den evige reservesjefen Salvador “Voro” González, som har fått det midlertidige ansvaret for Valencia, en stilling han er godt kjent med; Dette er ikke mindre enn åttende gangen han tar over Los Che mens klubben leter etter neste permanente boss. Valencia er også i veldig svak form, og har tatt bare ett poeng av siste tolv mulige.

  Skader

  Nico González og Justin Kluivert er ute for Valencia, mens vertene fra Madrid mangler Ferland Mendy og Lucas Vázquez.

  Tipset

  • Tomålsseier til Real Madrid
  • Odds: 3,95 i odds hos Norsk Tipping

  Real Madrid er store favoritter, og vi føler oss ganske sikre på at de vinner denne. De er mer enn gode nok til å vinne med mer enn ett mål, men vi tror seiersmarginen stopper på to.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen