More

  Oddstips: Real Betis – Barcelona

  Storkamp på Beníto Villamarín.

  • Real Betis – Barcelona
  • Onsdag kl. 21:00
  • Beníto Villamarín, Sevilla

  Hengekamp i La Liga og reprise fra forrige måneds semifinale i Supercopa mellom Real Betis og Barcelona. Ligalederne har fått en luke på fem poeng til Real Madrid, og som kan økes til åtte hvis jobben gjøres i Sevilla i kveld, før Madrids hjemmemøte med Valencia.

  Real Betis har vært i svært vekslende form siden VM-pausen. De står med 2-1-1 siden La Liga-ballen begynte å rulle igjen, og med seks dagers mellomrom røk de ut av både Supercopa og Copa del Rey på straffekonkurranse. Forrige helg var Betis imidlertid tilbake på vinnersporet med 1-0-seier mot Getafe, og med Nabil Fekir tilbake i startoppstillingen etter kort tids skadefravær. På Deadline Day hentet de også vingen Ayoze Pérez på lån ut sesongen fra Leicester, men 29-åringen ble ikke klar i tide til å bli registrert til kveldens oppgjør.

  Barcelona får tilbake Robert Lewandowski i kveld, som har sonet tre kampers karantene i ligaen. I hans fravær har Barca måttet grave for poengene og jobbet frem tre strake 1-0-seirer. Det er første gang siden april 1980 at Barcelona har vunne 1-0 trenger på rad i den spanske ligaen. Sist ble det hårfin seier i Katalonia-derbyet borte mot Girona, der gjestene hang i tauene mot slutten av oppgjøret og vertene kom til store sjanser, som til slutt resulterte i ingenting. Lewandowskis retur i startoppstillingen er en enorm boost for ligalederne.

  Skader

  Juan Crúz er eneste fravær for Real Betis, mens Barcelona må unnvære muskelskadde Ousmane Dembélé. Robert Lewandowski er imidlertid tilbake etter tre kampers karantene.

  Tipset

  • Barcelona vinner med ett mål
  • Odds: 3,80

  1,75 på borteseier hører ingensteds hjemme på en såpass vanskelig arena som Beníto Villamarín. Vi holder imidlertid Barcelona som favoritter, og prøver heller at de vinner med ett måls margin, slik de har gjort i tre strake triumfer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen