More

  Oddstips: Rayo Vallecano – Mallorca

  Rayo Vallecano – Mallorca
  Lørdag kl. 19:30
  La Liga
  Vallecas
  Rayi Vallecano spiller sin første hjemmekamp for sesongen, når de ønsker Mallorca velkommen til Vallecas lørdag kveld. Vallecas var et fort for Rayo i starten av forrige sesong, og frem til jul var de Europas beste hjemmelag. Etter nyttår falt formen ut fra en klippe, og de måtte til slutt konsentrere seg om å holde plassen i La Liga. De har fått en god start på denne sesongen, og i løpet av to kamper i Barcelona, mot Barca og Espanyol, har de plukket med seg fire poeng og 2-0 i målforskjell. Med litt mer flaks, kunne de også ha tatt med seg alle poengene på Camp Nou i ligapremieren.
  Mallorca forsvarte seg til 0-0 i åpningsrunden mot Athletic Bilbao på mektige San Mamés, men forrige helg ble de slått i sesongens første match på eget gress da Real Betis slo dem knepent 2-1. Vedat Muriqi utlignet gjestenes ledelse, men det holdt ikke. 
  Skader: Santi Comesaña, Diego López, Andrés Martín og Florian Lejeune mangler for vertene. Dominik Greif og Amath Ndiaye er skadet for Mallorca. 
  Tipset: HOdds: 2,13 (Coolbet)
  Rayo har fått en god start på sesongen, og vil være ute etter å vise seg frem foran sine egne fans på Vallecas. Mallorca vet man aldri med, men hjemmeoddsen er for fristende til å stå over her, så vi gir et forsøk på hjemmeseier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen