More

  Oddstips: Rayo Vallecano – Almería

  La Liga-runden avsluttes i kveld.

  • Rayo Vallecano – Almería
  • Mandag kl. 21:00
  • Vallecas, Madrid

  Strålende flyt for våre utvalgte spanske oddstips på nett i det siste, med treff på både Barcelonas ettmålsseier mot Real Betis og Real Madrids tomålstriumf mot Valencia forrige uke. Denne uken begynner på vårt utvalgte favorittspill fra helgens nummer av Tips Weekend.

  Rayo Vallecano tar nemlig imot La Ligas svakeste bortelag, Almería til stemningsfulle Vallecas. Gjestene har ikke vunnet én eneste kamp på bortebane denne sesongen, og det er hjemmeformen som har holdt det nyopprykkete laget flytende.

  Rayo er vanligvis et godt hjemmelag, men har faktisk tapt begge sine siste to hjemme i hovedstaden. De har riktignok møtt formidabel motstand i form av Real Betis og Real Sociedad, og ivrer etter å kunne feire tre poeng foran hjemmefansen i kveld. Los Franjirrojos er faktisk så godt plassert på tabellen at de er et av atskillige lag som har realistisk håp om å kunne kjempe om en Champions League-billett, men da må Almería slås.

  Gjestene hadde gått fire strake uten seier før de omsider slo Espanyol 3-1 forrige runde. På bortebane har det imidlertid ikke blitt noen trepoengere denne sesongen, men har fått med seg ett poeng i begge sine to siste bortekamper, mot bunnlagene Cádiz og Valencia.

  Skader

  Óscar Valentín og Raúl de Tomás er tvilsomme for vertene. Almería ankommer trolig Vallecas fulltallig.

  Tipset

  • Rayo Vallecano vinner med ett mål
  • Odds: 3,50 hos Norsk Tipping

  Rayo Vallecano trenger tre poeng for å holde liv i kampen om Europa-plassene, men Almería kommer trolig til å selge seg dyrt. Vi tror dette ender med ettmålsseier til vertene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen